Andy Fierens - Sterven op de planken // Uitverkocht

Saturday  8 December  2018  8:00 PM    Saturday  8 December  2018 11:00 PM
Save Saved
Last update 09/12/2018
  1299

BENEFIET // ARENBERG // DE KLEINE // €10/ € 20 (Steunkaart incl. gelegenheidsuitgave door Uitgeverij Demian ism Arenberg)
We vieren het leven, steken de middelvinger op naar de dood en laten degenen die ons te vroeg hebben verlaten nog een keer herrijzen en plaatsen hen en hun werk waar ze het beste tot hun recht komen: in de spotlights.
Sterven terwijl je doet wat je graag doet, het is misschien wel de mooiste dood die een artiest of entertainer zich kan wensen. En ze zijn met velen, de acteurs, zangers, theatermakers, … die door de eeuwen heen overleden op de planken. Van de betreurde Mark Sandman van Morphine tot Tommy Cooper en Molière. Al zijn er ook die door het oog van de naald kropen. Dichter Andy Fierens kreeg tien jaar geleden op deze dag een hersenbloeding tijdens een optreden in de Arenberg. Hij herstelde volledig en nodigt een aantal collega’s uit om hulde te brengen aan hun kunstbroeders en –zusters die minder geluk hadden. Een avond vol muziek, literatuur, comedy en poëzie.
Met optredens van Marcel Vanthilt, Mauro, Herman Brusselmans, Stijn Vranken, Josse De Pauw, The Valerie Solanas, Chantal Acda, Jess De Gruyter, Bas Birker, Annelies Verbeke, Peter Holvoet- Hanssen, Michaël Vandebril, Contemporary Glory Contemporary Cash (Louis Van Der Waal & Charlien Adriaenssens), en vele anderen…
De inkomsten van deze avond worden geschonken aan de afdeling revalidatie van ZNA Middelheim, met het oog op een voorspoedig herstel van de patiënten van deze dienst.
(Beeld: Bert Lezy)

culture
Nearby hotels and apartments
Arenbergstraat, Theaterbuurt, Antwerpen, Vlaanderen, 2000, België / Belgique / Belgien
Arenbergstraat, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Arenbergstraat, Theaterbuurt, Antwerpen, Vlaanderen, 2000, België / Belgique / Belgien
Arenbergstraat, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien