BCC-weekend Zeeland (Nl)

BCC-weekend Zeeland (Nl)
From Fri 21 June 2019 to Mon 24 June 2019
From Friday 21 June 2019 to Monday 24 June 2019
12:00 PM - 6:00 PM
Ended

Het programma is rond en het hotel is optioneel gereserveerd . We verblijven in het 4 sterrenhotel VALK in Goes .
Het weekend gaat van 21 tot en met 24 juni 2019 . We verblijven dus drie nachten in dit 4-sterren hotel . Verblijf in half pension , kamer, uitgebreid ontbijt en avondmaal drie gangen ( 3 keuze menus ), aan de prijs van 190€ per koppel per nacht. in totaal per koppel voor de drie nachten = circa 570 € . ( + toeristenbelasting van 1,35 € pnpp ) .
Het hotel is **** en super uitgerust met groot terras en ruim restaurant en gereserveerde parking voor ons. Vanuit onze kamers hebben we zicht op onze auto's .
We krijgen de beschikking over een apart zaaltje waar gezellig kunnen samen-zijn en onze quiz houden. Er is een forfait van 19,5€ per persoon voor de dranken en versnapering tijdens de Quiz van 21u tot middernacht + 128 € voor het zaaltje. Ronny en Anita zien er al naar uit om de Quiz te organiseren.
( p.s. we hebben uit oogpunt van comfort, zeer goede keuken met keuze en veiligheid voor onze auto's , de parking wordt na middernacht afgesloten , dit uitstekende 4 sterren hotel als best mogelijke uitgekozen .Het valt duurder uit dan we gewend zijn maar het is zeker de prijs waard ) .
Overzicht van de reis :
Vrijdag 21 juni , Er zij twee routes , om in twee groepen naar onze plaats van samenkomst te komen de mensen die van Vlaams Brabant, Antwerpen en Limburg komen en zij die van Oost en West Vlaanderen komen . Tijdstippen nog af te spreken .
Plaats van samenkomst is het hotel VD Valk , Anthony Fokkerstraat 100 te Goes . We bezoeken van daaruit yerseke ( Oesters / mosselen proeven ? ) en maken een boottocht om de zeehonden van dichtbij te observeren op de zandbanken in de Oosterschelde . heen en terug van het hotel = 35 km
We rijden terug naar het hotel om in te checken . Mogelijkheid om het gezellige centrum van Goes te bezoeken, per taxibusje ,
we laten de auto's veilig achter op de parking van het hotel . Dinner rond 19u
Zaterdag 22 juni : De grote rondrit van de eilanden en de omsluiting door de Delta werken met als verste punt Hellevoetsluis . Afstand = 76km .Lunch in restaurant Aquarius . Geanimeerde stadswandeling met " Michiel De Ruyter " tot aan het tweehonderd jaar oude droogdok " Jan Blanken " . Dan rijden we terug over Veere , waar we halt houden voor een vrije wandeling en dan verder naar ons hotel . Afstand = 90 km . Totaal vandaag rijden we 166 km . Dinner rond 19 uur .
Gezellig samenzijn en Quiz avond !
Zondag 23 juni : Bezoek aan het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk - 33 km . Na een vrij bezoek in de drie oude afzinkcaissons waarin het museum is ondergebracht, rijden we 7 km verder naar het pitoresk stadje Zierikzee alwaar we de lunch nemen.
Vervolgens rijden we naar Middelburg voor een boottochtje met gids op de wateren van de binnenstad. ( we waren reeds in Middelburg met de meetings van Jan en Paul , maar we bekijken het nu eens van de waterkant )
Vandaar rijden we terug naar het hotel 70 km . Totaal vandaag rijden we 110 km . Dinner rond 19 uur.
Maandag 24 juni : Afrekenen in het hotel en dan een 18 km rijden naar Arnemuiden ( was vroeger een vissershaven, denk maar aan de klokken van Arnemuiden ) .We bezoeken een kleine oude scheepswerf en het stadsmuseum . We kijken nog uit waar we in de buurt de lunch kunnen nemen en dan nemen we afscheid en rijden huiswaarts.
De reis wordt nog verder in detail uitgewerkt maar wij hopen dat dit overzicht uw interesse gewekt heeft .
U kan vanaf nu inschrijven en reserveren door 100 € per koppel te storten op de Clubrekening BE82 7330 3953 1368 met vermelding " CORVETTE WEEKEND Zeeland 2019 " , met uw lidmaatschapnummer aub en dit liefst vóór uiterlijk 6 december 2018 . Sorry dat ik een beetje moet opjagen maar voor de die-hards zal het geen probleem zijn.
Er is tot dan een optie genomen voor 13 kamers , dus graag snel inschrijven .
Voor de kleine kosten zoals drankjes , lunchen en inkom , maken we zoals gewoonlijk bij aankomst de eerste dag een pot van 100 € per persoon .Het totaal van deze kosten zijn nog niet bekend .,k
Wij doen ons best om er een zeer gezellig en stress-vrij weekend van te maken in traditionele Corvette-stijl . Wij schrijven hier in eerste instantie de "trouwe" klanten van het verlengd weekend aan. Want volzet is volzet .
Wij zien uit naar uw deelname en groeten u ondertussen ,
Eric Van Draege en Jeanneke .
met assistentie van Ronny en Anita .

1766 Views - 25/06/2019 Last update
food Museum
Belgian Corvette Club
Hendrik Heymanplein, Sint-Niklaas, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Hendrik Heymanplein, Sint-Niklaas, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien

Browse other venues in Sint-Niklaas
Discover now

The best nearby experiences from our partners

Get your guide
Viator
WhitLocals
Tiqets
Musement
bed egges

Discover more events in Sint-Niklaas
Discover now


Belgian Corvette Club
Hendrik Heymanplein, Sint-Niklaas, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
 
 
 
 
Your changes have been saved.