Ceramic Speed Workshop door A Bloc en 3athlon.be

Thursday  12 September  2019  7:00 PM    Thursday  12 September  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 13/09/2019
  858

Ceramic Speed Workshop voor triatleten, gezonde hapjes door Food For Athletes, 10% korting op alle Ceramic Speed producten, 30 plaatsen!!!!!

A Bloc organiseert samen met 3athlon.be een workshop over de toepassing van Ceramic Speed onderdelen voor de triatlonfiets, de voordelen, de winst in wattages, de plaatsing, het onderhoud... En we geven nog wat extra tips mee...

Met deskundige uitleg van Tom Van De Keere van A Bloc, die dit jaar opnieuw met 3athlon.be mee naar de Ironman Hawaii trekt om ter plaatse de mechaniek van de fietsen van de Belgische triatleten te verzorgen. Wie nog een upgrade wil voor Kona, is ook meer dan welkom op donderdag 12 september, want tijdens de workshop geldt er een korting van 10% op alle Ceramic Speed producten.

Ien Vitse van Food For Athletes en auteur van verschillende nutrition artikels op 3athlon.be zorgt voor gezonde hapjes. 3athlon.be zorgt voor de drankjes :-)

Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar, dus snel inschrijven is de boodschap!

De toegang is volledig gratis, maar dan rekenen we wel op jouw effectieve aanwezigheid. Tickets kunnen tot en met 8/9 gratis geannuleerd worden en tot en met 11/9 gratis omgeruild worden met een andere gast. Bij no-show zullen we een administratieve kost van 35 euro in rekening brengen.

food sports workshop
Nearby hotels and apartments
À Bloc
33 Parkstraat, Beernem, 8730, Vlaanderen, Belgium
À Bloc
33 Parkstraat, Beernem, 8730, Vlaanderen, Belgium
Event from eventbrite.com