Cursus emokinesiologie

Monday  10 December  2018  10:00 AM    Monday  10 December  2018 5:00 PM
Save Saved
Last update 11/12/2018
  2293

Recurring event

Cursus emokinesiologie
From 01 Apr 2019 to 01 Apr 2019
Go to the event

Een boeiende lessenreeks over emokinesiologie, een universele behandelingsmethode
Lesgever Patricia Van Hoof
In de emokinesiologie bekijken we het geheel van de mens en het leven in al zijn aspecten.
We gaan ervan uit dat elk individu een bron van energie is, bestaande uit diverse fysieke, emotionele, mentale en spirituele laagjes. Door negatieve ervaringen, shockmomenten, stressvolle situaties of andere externe en interne invloeden kan het energetisch functioneren uit balans gebracht worden en ontstaan er emotionele met daaraan gekoppelde fysieke klachten. De bedoeling is om door de specifieke behandelingen al deze laagjes terug in evenwicht te brengen en de initiële klachten te laten verdwijnen.
De basis van de behandelingsmethode is om contact te maken met de binnenste werkelijkheid van de cliënt via het lichaam want dit spreekt de innerlijke taal van de mens. Het is slim en geeft geen feiten maar gevoelens weer. Het detecteert alle prikkels, ontvangt en onthoudt ze, zowel de goede als de minder goede ervaringen. De emokinesioloog voelt de spanningen en de blokkades en kan via verschillende procedures het lichaam uitnodigen tot ontspanning om zo het zelf genezend vermogen te ondersteunen en te stimuleren.
Emokinesiologie is een psychodynamische therapie die gebaseerd is op twee pijlers, enerzijds de toegepaste kinesiologie en anderzijds de leer van de oosterse traditionele geneeswijzen.
De emotionele oorzaak of het trauma wordt via doelgerichte spiertesten, die de communicatie met het lichaam weergeven, gedefinieerd. De ontstane spanning wordt vervolgens behandeld via technieken die gebaseerd zijn op de leer van de meridianen en de accupunctuurpunten.
De verschillende technieken o.a. drukpuntmassage (massage op accupuntuurpunten en meridianen), emotional stress release, reflexzones en kruisreferenties, trigger points, Bachbloesems, Schüssler zouten, homeopathie, kleurentherapie, … zullen in de cursus aan bod komen.
Prijs: 800 € voor de ganse lessenreeks, syllabus inbegrepen. Thee en water zijn voorzien, lunch zelf meebrengen.
Inschrijven: info@sonnehuys.be
Plaatsen zijn beperkt!

food
Nearby hotels and apartments
Albert Dineurlaan, Schoten, Antwerpen, Vlaanderen, 2900, België / Belgique / Belgien
Albert Dineurlaan, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Albert Dineurlaan, Schoten, Antwerpen, Vlaanderen, 2900, België / Belgique / Belgien
Albert Dineurlaan, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.