Dance your art out (week-end)

Dance your art out (week-end)
Image from wattedoen.be
From Sat 25 January 2020 to Sun 26 January 2020
From Saturday 25 January 2020 to Sunday 26 January 2020
Ended

Een Open Floor workshop rond kunst in beweging. Een combinatie van dans en eenvoudige kunstzinnige technieken om je inspiratie aan te wakkeren, je artistieke gewoontes te versterken en creatief vertrouwen op te bouwen.
Dans is een vorm van kunst, een avontuurlijk proces dat opwindend, verbijsterend, beangstigend, sexy, verrassend en transcendent kan zijn.
Op de dansvloer nemen we voortdurend kunstzinnige mini-beslissingen, beslissingen over richting, tempo, vaart en welke risico's we zullen nemen. Op een bepaalde manier spelen, met de textuur of het aroma van onze eigen energie bewegen en onszelf vanuit een nieuw perspectief zien gaan ons steeds beter af. De bedoeling van 'Dance your art out' is deze vaardigheden te vertalen naar andere artistieke kanalen door middel van eenvoudige kunstzinnige technieken.
Wanneer we onze artistieke gewoontes versterken, kan onze creatieve aanwezigheid bloeien in vérrijkende aspecten van ons leven, onze dromen, onze keuken, kleerkast, relaties, passies en onze oplossingen voor problemen.
'Dance your art out' is een combinatie van beweging en creativiteit. Deze workshop is voor jou als je je inspiratie wil aanwakkeren en je creatief vertrouwen wil opbouwen. Je hebt geen enkele ervaring of opleiding nodig op het vlak van tekenen of artistieke vaardigheden (en als je die wel hebt, ben je even goed welkom). Of je jezelf graag kunstzinnig uitdrukt of van jezelf vindt dat er geen enkele creatieve vezel in je lijf zit, dit is een uitnodiging om te spelen, om risico's te nemen en jezelf gezien te laten worden.
Sarah Davies is stichtend lid van Open Floor, ze is een kunstenares met een passie voor beweging als katalysator voor creativiteit. Voor meer info zie haar website: www.waveofenergy.co.uk

7105 Views - 27/01/2020 Last update
music art
antwerpen 1
oost west centrum vzw, 2018
Event from
wattedoen.be

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

oost west centrum vzw, 2018

Browse other venues in Antwerpen
Discover now


Discover more events in Antwerpen
Discover now


antwerpen 1
oost west centrum vzw, 2018
Event from
wattedoen.be


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Antwerpen
  2. Dance your art out (week-end)
 
 
 
 
Your changes have been saved.