De WOW Factor

Saturday  26 May  2018  10:00 AM    Saturday  26 May  2018 6:00 PM
Save Saved
Last update 27/05/2018
  3309

De WOW Factor… Overtuig jezelf, overtuig je klant!


- Ben je nog altijd verbaasd dat hypnose werkt, omdat je zelf niet voldoende WOW hebt ervaren?
- Wil je zelf graag meer hypnose ervaren, maar blijf je, door je kennis of analytische geest, te aanwezig?
- Breng je door je eigen twijfels niet voldoende overtuiging over, waardoor de klant nadien twijfels heeft? Of erger, je werk daardoor saboteert?
- Heb je nog niet kunnen ervaren wat je klanten ervaren?

- Werkt hypnose wel bij je klanten, maar niet bij jou?
- Staat je kennis als hypnotherapeut je in de weg om zelf dieper in hypnose te gaan?
- Durf jij niet naar buiten te treden met je hypnosewerk, door gebrek aan eigen overtuiging?
- Ben je zelf op zoek naar dat ene doeltreffende WOW moment?
 
Dan is De WOW Factor iets voor jou!


Twijfels over je werk?
“Maar ik kan zelf niet (diep) in hypnose!” Misschien herken je je wel in de volgende situatie. Je helpt mensen als hypnotherapeut, je ziet zowel in de praktijk als bij collega’s tijdens trainingen dat het werkt, en toch… Toch is er dat stemmetje op de achtergrond dat je influistert: “Werkt het wel écht, want ik heb het zelf nog nooit zo ervaren?”

Of je leert een klant een zelfhypnose techniek aan die helemaal aanslaat en zelf kan je er schijnbaar niets mee. Misschien zoek je wel een verklaring in het feit dat je heel analytisch bent, of dat je als hypnotherapeut weet wat er gaat gebeuren waardoor het bij jou niet werkt. Eigenlijk ben je op zoek naar dat WOW moment dat je zelf doet ervaren wat de kracht van hypnose, en dus de kracht van je brein is. Deze ééndaagse training biedt precies dat.

Yves neemt je mee op een verkenning langs de mogelijkheden die bestaan om jezelf, en daardoor ook je klanten, dat WOW effect te laten ervaren. Je wordt niet alleen een betere therapeut door je eigen ervaring, je kunt hierdoor ook die “moeilijke” gevallen opnemen in je klantenbestand.

Uniek. Kleinschalig. Effectief.


Dit maakt het verschil!
Je hebt al diverse trainingen gevolgd, en een diepe trance blijft iets vreemds. Een armlock wil bij jou maar niet lukken. Zelfhypnose blijft een ongrijpbaar iets voor je. Wat jouw WOW moment ook zou zijn, tijdens deze workshop is er de ruimte om te gaan onderzoeken hoe jij dit kan ervaren.

Met ruim 10 jaar hypnose-ervaring, en een geheel eigen stijl die voorbij gaat aan de standaard structuren, kan Yves je verrassen met een aanpak die wél voor je werkt. Daarnaast breng je de dag door met collega’s die in eenzelfde schuitje zitten, wat interessante oefeningen en resultaten kan bieden.

Tijdens de training zie en ervaar je een bedreven hypnotherapeut in actie, en de toegepaste technieken kunnen tot in detail besproken worden. Zie het als een professionele intervisie dag, waarbij je op hoog niveau én met begeleiding kunt experimenteren. De doelstelling is simpel: WOW.

Experimenteel. Open. WOW.


Hoe werkt het?
In een selecte groep van gelijken werken we samen naar jouw WOW moment toe op een manier die de klassieke hypnosepaden verlaat en waarbij iedereen aan bod komt. Dit doen we niet door demo’s van een bepaalde techniek maar door een reeks individuele ervaringen door de dag heen. Een veilige omgeving waar het ervaren van hypnose en niet veranderwerk centraal staat, maakt het mogelijk om vrij te experimenteren.

Elke deelnemer ervaart één of meerdere trances die steeds volgens dezelfde structuur op gebouwd worden:

- Jouw persoonlijke verwachtingen en definitie van een WOW moment
- De hypnose ervaring
- De nabespreking
Ondanks de structuur van de sessies heeft deze workshop geen vaste planning, syllabus of timing. Experimenteren, delen, spelen en durven staat centraal met als motto: “There’s no failure, only feedback.” (Robert Allen).

Veilig. Onverwachts. Fun.


Anderen over Yves

Albert Buschgens, Weg Met Je Angst:
“Ik weet niet of elke analytisch ingestelde man of vrouw dezelfde ervaring heeft als ik. Je leert hypnose tijdens je opleiding en kan het goed of goed genoeg bij anderen toepassen, maar zelf vind je het lastig om hypnose zelf te ondergaan. Ondanks dat anderen heel hard hun best hebben gedaan om mij onder hypnose te krijgen bleef ik tijdens zo’n sessie constant analyseren en kwam de diepte niet. 

Dit veranderde toen ik Yves Gazin ontmoette. Als ingenieur wist hij direct de juiste snaar te raken, vertrouwen te geven en mijn analytisch brein wat rust te gunnen. Plots ervoer ik trance en ging dieper en dieper.

Dit was een echte wow ervaring. Deze hypnose was niet alleen een geweldige relax ervaring, maar gaf me ook veel zelfvertrouwen voor mijn eigen processen in mijn praktijk als hypnotherapeut.

Ik ben van “meten is weten” en Yves heeft mij vele tools gegeven om juist dit pragmatisch in te zetten. Deze workshop is dan ook een echte aanrader voor hypnotherapeuten die zelf echt hypnose willen ervaren.

Nog ontzettend bedankt.”


Marcel Borst, Ik Stop Wel:
“Ik ben bij Yves Gazin en Bregje Mulders geweest voor een training pijnbestrijding door hypnotherapie. 

Ik werk zelf al jaren als therapeut en weet dat het voor veel mensen lastig is om zich over te geven aan de therapeut. Om zich te ontspannen en in een trance te gaan waarin de gedachten zoveel mogelijk uitgeschakeld worden. Ik ben zelf ook zo’n analytisch ingesteld persoon.

De training van Yves en Bregje had onder andere een krachtige en voor mij nieuwe inductie techniek waarin de cliënt in drie stappen wordt meegenomen om de aandacht van buiten naar binnen te richten. Het was voor mij een enorme eye opener om deze techniek op mezelf te trainen en te voelen hoe krachtig het effect is. Het is een perfecte tool om bijvoorbeeld zelfhypnose mee toe te passen.

Ik gebruik deze techniek tegenwoordig dan ook graag. Zowel bij mezelf als bij cliënten. De training van Yves heeft mij een stuk verder gebracht in mijn eigen potentieel om als analyticus in een trance toestand te komen en cliënten in een trance toestand te brengen.

De training is dan ook absoluut een aanrader.”


Bregje Mulders, inzichtin:
“Als directe collega van Yves zie ik keer op keer hoe uniek hij is in zijn aanpak. In tegenstelling tot vele anderen, vindt Yves het juist interessant als iets niet lukt, om vervolgens te gaan onderzoeken hoe het wel kan werken. 

Die interesse, zonder verwachtingen, gecombineerd met zijn specifieke stijl en enorme hoeveelheid ervaring, maakt het telkens weer een genot om naar zijn sessies te kijken. Hij krijgt resultaat waar anderen het niet snel voor elkaar krijgen.

Voor mij persoonlijk is Yves één van de weinigen door wie ik mij nog laat hypnotiseren. Ondanks dat ik zijn stijl goed ken en zelf ook een ervaren hypnotherapeut ben, blijft hij mij verrassen.”

Informatie & inschrijven

Data en kosten
26 mei 2018

De WOW Factor begint om 10:00 en duurt tot 18:00.
De kosten voor deze workshop bedragen €167.

Deze workshop is exclusief voor hypnotherapeuten, hypnotiseurs & NLP’ers.

Locatie
Tulip Inn Antwerpen
Potvlietlaan 2
2600 Antwerpen, België

Koffie/thee en de lunch worden verzorgd.

Inschrijven
Boek gemakkelijk en snel via onze webshop, met een veilige betaalomgeving. Na betaling is je inschrijving compleet.
Wanneer je inschrijving verwerkt is, ontvang je de bijbehorende factuur en een bevestiging van je inschrijving.

business courses education workshop
Nearby hotels and apartments
Tulip Inn
Potvlietlaan 2, Antwerpen, 2600, Vlaanderen, Belgium
Tulip Inn
Potvlietlaan 2, Antwerpen, 2600, Vlaanderen, Belgium
Event from inzichtin.be