Devon Welsh (Majical Clouds) + Patches - 'Breaking Waves'

COVID-19: many events have been canceled or postponed, please check with the organizer the event status.
Devon Welsh (Majical Clouds) + Patches - 'Breaking Waves'
Image from eventbrite.com
Fri 10 April 2020
Friday 10 April 2020
8:30 PM - 11:00 PM
Ended

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus, ziet Devon Welsh zich genoodzaakt zijn tour te annuleren. Zijn concert met Patches als support op vrijdag 10 april in de Ryelandtzaal zal dan ook niet doorgaan. In afwachting van een eventuele nieuwe datum, worden tickets terugbetaald. Ticketkopers worden op de hoogte gebracht per mail. Lees hier het statement van Devon Welsh:

"A few weeks ago I worried about the coronavirus epidemic and if it would have an effect on Europe during these shows - and unfortunately I have to postpone my upcoming tour. Thank you to all who were planning on seeing me - I will be back and will announce new dates very soon! Please follow the guidance from your health officials, and make sure your friends and family are prepared. Thank you! Devon."

DEVON WELSH

Kan muziek je minder eenzaam doen voelen? Kan het intimiteit bevorderen ondanks de afstand tussen artiest en luisteraar? In zijn kale, poëtische songs onderzoekt de Canadese artiest Devon Welsh dergelijke vragen en geeft zich daarbij op een gracieuze en kwetsbare manier over aan zijn publiek.

Want voor Welsh, voormalig frontman van de electropopgroep Majical Cloudz, is menselijke connectie immers het hoger goed. Met Majical Cloudz bracht hij twee goed onthaalde albums uit op Matador en schopte hij het van diy-house shows in Montreal naar arena shows met Lorde. In 2016 ontbond Devon Welsh de band, om zijn rol en doel als artiest te evalueren. Sindsdien werkt hij als solo-artiest verder rond de romantische rode draad in zijn werk. Zijn meest recente album ‘True Form’ kwam dit jaar uit.

“An embrace from someone who seems ready to break and rebuild himself, again and again, for you ...” - Pitchfork.

Live danst Welsh op de grens tussen performance en concert. Zijn minimale soloshows zijn confronterend direct, complexloos romantisch en van een intense intimiteit. Devon Welsh staat voor je, kijkt je in de ogen en zingt zijn bariton recht in je ziel.

PATCHES

Fresh on the scene! Als Patches katapulteert Lotte Lauwers in songs verpakte brokken rauwe emotie uw richting uit. Gekweekt in dezelfde PXL-Music-stal die ons eerder talent als Shht, WWWater en Portland schonk, is Patches een must-hear voor wie z’n electronica graag donker, beats minimaal en frontvrouw even gevaarlijk als verleidelijk heeft. Eerste single 'Hot Enough’ is nu uit.

3186 Views - 11/04/2020 Last update
music
achiel van ackerplein 3
ryelandtzaal, brugge, 8000, be
Event from
eventbrite.com

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

ryelandtzaal, brugge, 8000, be

Browse other venues in Brugge
Discover now


Discover more events in Brugge
Discover nowachiel van ackerplein 3
ryelandtzaal, brugge, 8000, be
Event from
eventbrite.com


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Brugge
  2. achiel van ackerplein 3
  3. Devon Welsh (Majical Clouds) + Patches - 'Breaking Waves'
 
 
 
 
Your changes have been saved.