Duplicate Rock van Zero tot Hero

Saturday  22 June  2019  1:30 PM    Saturday  22 June  2019 5:00 PM
Save Saved
Last update 23/06/2019
  672

De basisvaardigheid in verkoop: verbinding krijgen met je klant: Enkel voor 10 euro kan je daar alles leren je betaald de dag zelf!!

Kopen is emotie. Mensen kopen alleen van iemand die ze vertrouwen, wie ze geloven. 

Uiteraard vertel ik je nu niets nieuws. Dit weten we allemaal al. En toch komen we er zelden toe er ook iets aan te doen. We blijven vaak hangen in het stellen van vragen, het bespreken van voordelen, het argumenteren. En ook dat is belangrijk. 

Maar zonder “connectie” zal deze inspanning weinig zoden aan de dijk brengen als uw concurrent wel mikt op connectie, voordat hij zijn verkoopverhaal doet. Zoeken naar deze connectie, is dus geen vervangende techniek voor een verkoopverhaal, het is een essentiële ondersteunende techniek. 

Moest u aan het belang hiervan nog twijfelen, denk dan even terug aan al die keren dat je een fantastisch aanbod deed aan uw klant, aan betere voorwaarden dan de concurrent, en je toch de deal verloor. De reden: je concurrent had wel een connectie met de klant! 

Maar wat kan je eraan doen: 

Het bekomen van een connectie met je klant, is geen rocket science. Het is niet zoiets als: doe dit, en vervolgens dat, en je hebt een connectie met de klant. Moest het zo eenvoudig zijn, dan zouden zoveel verkopers hier niet mee vechten.

Wel zijn er enkele technieken die je kan toepassen om een goede basis te leggen. Indien je deze regels toepast, is op zijn minst een goede atmosfeer gecreëerd, zodat de kans op succes vergroot.

Hoe nodig ik mensen uit in een koude markt"Hoe spreek ik ze aan tot een uitnodiging"

Deze dingen gaan Kaat & Kristiaan jullie vandaag leren (Go FROM ZERO TO HER0)

En onze kaat is TOP EXPERT geworden(Hoe ze dit deed verteld ze jullie zelf deze dag en volg haar.)

culture
Nearby hotels and apartments
Hotel Quality Inn
9 Molenbergstraat, Antwerpen, Vlaanderen, Belgium
Hotel Quality Inn
9 Molenbergstraat, Antwerpen, Vlaanderen, Belgium
Event from eventbrite.nl