Eerste Stap Wandeling

Sunday  14 January  2018  11:00 AM    Sunday  14 January  2018 1:00 PM
Save (25) Saved (26)
Last update 15/01/2018
  1738

Eerste Stap Wandeling
Voor Uitstellers met Grootse Plannen

Heb jij ook zo'n hoofd vol met ...
honderden ideeën, dromen en plannen?
Maar kom je er maar niet toe om die eerste stap te zetten om ze te verwezenlijken?

We hebben allemaal wel eens de neiging om een lastige taak of vervelend gesprek uit te stellen, maar vreemd genoeg stellen we ook heel vaak onze dromen en diepste wensen uit. Vaak weten we in ons hart precies wat we eigenlijk willen, maar blijven we toch maar doorgaan in het leventje wat we voor onszelf gecreëerd hebben.

Onder het motto 'spijt krijg je niet van vallen en weer opstaan, maar wel van stil blijven staan', organiseert Wolkenlopers op zondag 14 januari de Eerste Stap Wandeling, speciaal voor uitstellers met grote plannen. We gaan letterlijk en figuurlijk de eerste stap zetten richting jouw droom, idee of nieuwe richting.

HET CONCEPT
Onder begeleiding van Wolkenlopers coach Teuta maken we een bijzondere wandeltocht door natuurreservaat de Bourgoyen. Iedereen in de groep begint aan iets nieuws in 2018; vanuit die verbinding en aan de hand van enkele opdrachten gaan we letterlijk en figuurlijk op weg naar de eerste stap richting onze droom.

DATUM EN TIJD
Zondag 14 januari
11.00 – 13.00

TARIEF
€29 per persoon

VOOR WIE
Voor iedereen die klaar is om 2018 te beginnen met het waarmaken van de dromen en ideeën die in 2017 zijn blijven liggen. Max 20 deelnemers.

LOCATIE
Natuurreservaat Bourgoyen- Ossemeersen
Afspreekpunt: Natuurpunt, Driepikkelstraat 34, 9030 Gent

OVER WOLKENLOPERS
Wolkenlopers geeft begeleiding bij het verhelderen en in gang zetten van jouw dromen en ideeën. Wij geloven dat alles mogelijk is, als je maar die eerste stap zet. En laat dat nu net de moeilijkste stap zijn. Wolkenlopers helpt je hierbij en zet je in beweging, figuurlijk én letterlijk. Je hoofd uit, je droom tegemoet. We bieden 1 op 1 coachingstrajecten aan, en organiseren regelmatig workshops en events.

AANMELDEN
https://goo.gl/forms/mmbFNJjyF65WAsG43

MEER INFORMATIE
www.wolkenlopers.com
hallo@wolkenlopers.com

Nearby hotels and apartments
Bourgoyen-Ossemeersen
Driepikkelstraat 32, Mariakerke, 9030, Belgium
Bourgoyen-Ossemeersen
Driepikkelstraat 32, Mariakerke, 9030, Belgium