Failing Forward: Faalfolie i.s.m. Cultuurloket 4 juni 2019

COVID-19: many events have been canceled or postponed, please check with the organizer the event status.
Failing Forward: Faalfolie i.s.m. Cultuurloket 4 juni 2019
Image from eventbrite.co.uk
Tue 4 June 2019
Tuesday 4 June 2019
7:00 PM - 10:00 PM
Ended

Ondernemen is durven, je nek uitsteken, gas geven, gaan voor je droom. Maar soms kan iets mislukken. Dat betekent niet dat je ermee moet stoppen. De grootste lessen komen net van je fouten, ook die van de anderen. Omarm daarom zowel succes als mislukking.

Op deze avond  slaan Failing Forward, Cultuurloket en Dyzo de handen in elkaar rond het vallen en opstaan van ondernemers in de Cultuursector.

Dyzo gaat dieper in op de administratieve en juridische gevolgen van een faling. Hoe pak je dat aan? Waar kan je terecht? Wie kan je helpen? In de nieuwe vennootschapswetgeving kan een vzw trouwens ook falen…

Daarna getuigen ondernemende Vlamingen, in dit geval specifiek uit de cultuursector, tijdens een Faalfolie hoe ze met de wereld en zichzelf omgingen wanneer hun projecten verkeerd liepen en hoe ze nu in het leven staan. Daarna is er ruimte om na te praten over ups en downs tijdens een gezellige borrel.

PROGRAMMA 


19:00 – Welkom & registratie

19:30 – Falen en mislukken: wat is het juridisch en administratief? Waar kan je hulp krijgen?

20:00 – Ex Vlaams minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel Bert Anciaux en coach voor DJ’s en muziekproducers Eline Van Audenaerde getuigen over hun bochtig parcours

21:00 – Netwerken & drink

INKOM – GRATIS

Opgelet *** registratie verplicht!

  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be #sterkondernemen.
  • Startups.be de one-stop shop voor Belgisch tech ondernemerschap, helpt Belgische startups met hun groeiplannen en met het ontdekken van interessante internationale markten. De organisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt als expertisecentrum relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via tal van matchmaking events zoals The Big Squeeze (Tech Startup Day) en Charleroi/Antwerp Startup Fair. Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.

Gesteund door:`

Partners

Een initiatief van:

  • Agentschap Innoveren & Ondernemen: Samen voor sterk, ambitieus ondernemen. Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.Failing Forward Faalfolie is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op  www.sterkondernemen.be. #sterkondernemen

  • Startups.be de one-stop shop voor Belgisch tech ondernemerschap, helpt Belgische startups met hun groeiplannen en met het ontdekken van interessante internationale markten. De organisatie treedt op als de stem van de Belgische startup community, verzamelt als expertisecentrum relevante data over het lokale tech ecosysteem, en brengt de verschillende actoren met elkaar in contact via tal van matchmaking events zoals The Big Squeeze (Tech Startup Day) en Charleroi/Antwerp Startup Fair. Startups.be is ook één van de drijvende krachten achter het European Startup Network (ESN), een samenwerkingsverband tussen 16 Europese startup-verenigingen dat focust op internationalisering en wetenschappelijk onderzoek over het Europese startup netwerk.


3668 Views - 05/06/2019 Last update
business Start Up discos sports
Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28, Antwerpen, 2000, Belgium

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

Arenbergstraat 28, Antwerpen, 2000, Belgium

Browse other venues in Antwerpen
Discover now


Discover more events in Antwerpen
Discover nowArenbergschouwburg
Arenbergstraat 28, Antwerpen, 2000, Belgium


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Antwerpen
  2. Startups.be vzw/asbl
  3. Failing Forward: Faalfolie i.s.m. Cultuurloket 4 juni 2019
 
 
 
 
Your changes have been saved.