Falun Dafa - Gratis Qigong Workshops Jubelpark Brussel

Sunday  26 May  2019  10:00 AM    Sunday  23 June  2019 11:30 AM
Save Saved
Last update 24/06/2019
  6823

Meditatie is een methode met vele gezondheidsvoordelen, maar het wordt vaak over het hoofd gezien door de meeste mensen omdat zij denken dat het ongemakkelijk is. Als ze het echter proberen en deelnemen aan onze Falun Dafa groepsmeditatie, merken de meesten dat meditatie goed is voor het ontspannen van lichaam en geest en dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong, de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. De effectiviteit van Falun Dafa in het verbeteren van de gezondheid, samen met de universele principes waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid, hebben het over de gehele wereld populair gemaakt.

Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze langzaam bewegende oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke zondag van 10u tot 11u30 terecht in het Jubelpark van Brussel.

Voor meer info: of 0473/858.809

culture sports philosophy education workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Brussel, 1000, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België
Brussel, 1000, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België