Falun Gong – Gratis meditatie workshops bij Klaas & Michelle

Sunday  14 January  2018  10:00 AM
Save Saved
Last update 15/01/2018
  4387

Falun Dafa, ofwel Falun Gong, is een traditionele zelf cultivatie methode. Het verbetert het lichamelijke en geestelijke welzijn door meditatie en oefeningen en ontwikkelt iemands karakter volgens de universele principes Waarachtigheid, Mededogen en Verdraagzaamheid.

Falun Dafa werd eeuwenlang van leraar op leerling doorgegeven voor het in 1992 in China openbaar werd gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Sindsdien beoefenen tientallen miljoenen mensen Falun Dafa met enorme verbeteringen in gezondheid en welzijn.

Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je elke zondag van 10u00 tot 11u30 terecht bij Klaas & Michelle in Merksplas, Dammekensstraat 4. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Voor meer info: klaas.vanderauwera@gmail.com of 0497/159.495

philosophy education yoga
Nearby hotels and apartments
Bij Klaas & Michelle
Dammekensstraat 4, Merksplas, 2330, Vlaanderen, Belgium
Bij Klaas & Michelle
Dammekensstraat 4, Merksplas, 2330, Vlaanderen, Belgium