Hoe in je eigen kracht blijven staan bij hsp

Wednesday  23 January  2019  7:30 PM    Wednesday  23 January  2019 9:30 PM
Save Saved
Last update 24/01/2019
  3533

In de maand januari zou ik vier avonden een workshop willen organiseren rond hsp, ik wil daarvoor de thema's zoals een goede aarding bij brengen, je leren af te schermen van anderen, hoe blijf ik in mijn eigen kracht staan ??? tips rondom het probleem van niet te goed kunnen inslapen, piekeren, angsten enz. hoe daarmee om te gaan, het zijn kleine dingen die ik jullie kan aanreiken maar die toch zijn nut hebben, hoe om te gaan met dominante persoonlijkheden, je grenzen aangeven enz. om de privacy een beetje te respecteren ga ik dat geven in groepjes van max. 3 personen, ik trek voor ieder van jullie nadien een halfuurtje uit, moest jullie nog bepaalde vragen willen stellen in verband met specifieke problemen eigen aan jullie leven, dat in volledige privacy, ik ga daarvoor telkens de woensdagavond van de maand januari uittrekken, van 19.30 tot 21.30 een bijdrage van 20 euro per avond vraag ik hiervoor, als je wilt deelnemen vraag ik dan ook om 1 week voorafgaand aan de workshop te willen overschrijven dat ben je maar pas definitief ingeschreven, wanneer je tenminste 48 uren voorafgaand aan de workshop annuleert verlies je 20% van het gestorte bedrag de rest wordt je teruggestort, wanneer je later annuleert is er geen teruggave mogelijk , mijn rekening nummer is : BE06 7360 5118 2722 gelieve wel mijn evenementenkalender te volgen want per avond laat ik maar max. 3 personen toe, thee en water is inbegrepen alsook een kleine versnapering
Mijn gsm nummer is : 0479/759642
bedankt voor jullie begrip,
greta
IETS MEEBRENGEN VAN SCHRIJFGERIEF A.U.B. IK GA OOK EEN GRONDINGSMEDITATIE GEVEN, ALS JE DIT WILT KUN JE HET OPNEMEN ZODANIG DAT JULLIE DIT THUIS KUNNEN GEBRUIKEN, IK GA ZORGEN DAT ER OOK EEN TEKST IS WAARDOOR JE HET OOK THUIS KUNT OPNEMEN OM HET VOOR JULLIE GEMAKKELIJK TE MAKEN OM TE OEFENEN.
mijn website : dekrachtvaneenvoud.wordpress.com
PERSONEN DIE OM PRIVACY REDENEN HUN NAAM NIET WILLEN BEKENDMAKEN, KUNNEN VIA EEN CHATBERICHT ME VAN HUN AANWEZIGHEID OP DE HOOGTE STELLEN, MITS DAN OOK OVER TE GAAN TOT BETALING, MINSTENS EEN WEEK VOORAFGAAND AAN DE SESSIE.

workshop
Nearby hotels and apartments
Carolus de Vischstraat 19, 8200 Brugge, België
19 carolus de vischstraat, brugge, 8200, belgië
Carolus de Vischstraat 19, 8200 Brugge, België
19 carolus de vischstraat, brugge, 8200, belgië