Hypnoiz met Hypochristmutreefuzz / Fornet / Sons

Friday  16 March  2018  8:00 PM    Friday  16 March  2018 11:45 PM
Save (178) Saved (179)
Last update 17/03/2018
  718

HYPNOIZ met HYPOCHRISTMUTREEFUZZ + Fornet + Sons

Vrijdag 16/03/2018 - 20u
Concertzaal Jeugdhuis JOC Ieper (Fochlaan 3)
Tickets:

》 Studenten (op vertoon studentenkaart): € 6
》》 VVK (via mail naar sander.nolf@jocieper.be): € 7
》》》 ADD: € 9
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

◢ Hypochristmutreefuzz ◤

Hypochristmutreefuzz zou wel eens de meest geflipte noise band van Gent kunnen zijn. De groovy synths en bassen, de beukende gitaren met daarop het krankzinnig (soms zelf rappend) gezang van frontman Ramses Van den Eede doen denken aan onder andere Pere Ubu, The Residents en Sonic Youth.

Vorig jaar verscheen hun debuutalbum met een al even onmogelijk uitspreekbare titel 'Hypopotomonstrosesquippedaliophobia', wat angst voor lange woorden betekent. Bovendien werd de groep geselecteerd voor de Nieuwe Lichting en eindigden ze als tweede op De Beloften. Hypochristmutreefuzz speelde ondermeer op Pukkelpop, Gent Jazz, Leffinge leuren en ging op tour in de UK. Live spat de energie van het podium en gaan de muzikanten tot het uiterste.

Een waarschuwing op hun website: ‘Don’t believe The Hypo’. Wel, wij zijn toch al overtuigd!

???? https://hypochristmutreefuzz.bandcamp.com/

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
◢ Fornet ◤

Met Fornet presenteren we nog meer scherpe gitaren op ons podium. Hun tegendraadse post-punk flirt met krautinvloeden en grooved alle kanten op! 2017 was een goed jaar voor de band!

Ze brachten hun eerste EP uit (die binnenkort ook op lp verschijnt) en wonnen in december het rockconcours Limbomania. Wij verwachten een live bommetje op ons podium! Voor de fans van o.a. Suuns, Preoccupations, Girl Band, Thurston Moore, ... .

???? http://vi.be/fornet
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
◢ SONS ◤

Studio Brussel fans kunnen zich in de handjes wrijven! Met Sons presenteren we een van de drie winnaars van de kersverse Nieuwe Lichting als opener voor dit avondje vol gitaren! De oorwurm “Ricochet” was voldoende om die titel binnen te halen. Wees gewaarschuwd, een occasionele kniezwengel zal zeker van pas komen tijdens hun set!

???? http://vi.be/sons
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

concerts jazz punk
Nearby hotels and apartments
Hypnoiz
Fochlaan 3, Ieper, 8900, Belgium
Hypnoiz
Fochlaan 3, Ieper, 8900, Belgium