Isabelle Beernaert presenteert Laat Me

Isabelle Beernaert presenteert Laat Me
Image from Laat-me.be
Sat 7 December 2019
Saturday 7 December 2019
8:00 PM - 9:30 PM
Ended

Vandaag de dag zijn er oneindig veel mogelijkheden, de wereld ligt aan je voeten. Maar als je alle keuze van de wereld hebt, hoe zorg je dan dat je dicht bij jezelf blijft? Daarbij komt de druk om te presteren, met de angst voor mislukking en om anderen teleur te stellen. Via Social Media krijg je honderden indrukken per dag te verwerken, er is zoveel te zien, zoveel om na te streven. Maar is dat wie jij bent? Hoe zorg je dat je je eigen stem blijft volgen? Dit thema staat centraal in de voorstelling Laat me.

Isabelle Beernaert wist op jonge leeftijd al wat haar stem was en is nooit gestopt om deze te volgen. Als meisje van acht jaar stapt zij vanuit Kortrijk op de trein naar Antwerpen om haar passie, haar zielsverlangen, te volgen. Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken en gelooft dat dit voortkomt uit de bezieling waarmee iets wordt gecreëerd. De passie, de liefde, de intentie die erachter zit, de roep van je hart. Laat Me staat in het teken van een zoektocht naar je diepste zelf, om los te komen van alle overtuigingen die zijn ingeprent, maar je bewust te worden van wie jij werkelijk bent, in die kracht te gaan staan en vanuit deze overtuiging te leven, vanuit je ziel.

 Voor Laat me blijft choreografe Isabelle Beernaert op eigen bodem en laat zij zich inspireren door de grootmeesters van het Nederlandstalig chanson. Waar haar laatste producties veelal gekenmerkt werden door internationale invloeden, brengt Isabelle haar choreografieën dit keer dichterbij huis dan ooit. Deze muziekkeuze sluit naadloos aan op het thema van de voorstelling; de eigen taal komt het dichtste bij het hart. Laat je meeslepen en verrassen door dans op prachtige Nederlandstalige klassiekers.

1660 Views - 08/12/2019 Last update
culture theater art music family
C-Mine Genk
C-Mine, Genk, 3600, Vlaanderen, België
Event from
Laat-me.be

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

C-Mine, Genk, 3600, Vlaanderen, België

Browse other venues in Genk
Discover now


Discover more events in Genk
Discover nowC-Mine Genk
C-Mine, Genk, 3600, Vlaanderen, België
Event from
Laat-me.be


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Genk
  2. Isabelle Beernaert
  3. Isabelle Beernaert presenteert Laat Me
 
 
 
 
Your changes have been saved.