KIDS day III at Paintball Oostkamp | zondag 21/04 PaasSpecial

Sunday  21 April  2019  10:00 AM    Sunday  21 April  2019 6:00 PM
Save Saved
Last update 22/04/2019
  2927

▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼
KIDS DAY III @ PAINTBALL OOSTKAMP | ZONDAG 21/04/2019
DE REUZENPAASHAAS EDITIE
▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Kinderen opnieuw baas vandaag, dit tijdens onze 3de speciale KIDS DAY: ✪✪ DE REUZENPAASHAAS ✪✪. Hebben jullie kids ooit al paaseitjes mogen rapen in een gigantische jungle?
Gewapend met een paintball kindershotgun strijden ze met hun team tegen het andere team om zoveel mogelijk eitjes te verzamelen! Maar let op, want de REUZENPAASHAAS beschermt zijn eitjes, en geeft ze niet zomaar af!!!
✪✪✪ CONCEPT ✪✪✪
Vandaag maken we opnieuw plaats voor de kleinsten: onze 2 terreinen worden speciaal gereserveerd voor de kinderen! Je mag alleen komen, met 2, met 3, en ja zelfs met 4 of 5 (ook 6 of meer). Tussen 10h & 18h kan je de kinderen inschrijven voor een initiatie van 1 uur, en dit voor slechts 10 €! Wij stellen dan de groepjes samen & begeleiden hen tijdens de spelletjes. Elk uur start er een nieuwe initiatie, en dit op de beide terreinen.
✪ NIEUW✪ Op het grote terrein eindigen we elke initiatie met een heuse paaseierenraap, waarbij beide teams tegen elkaar strijden, maar ook tegen de REUZENPAASHAAS! Iedereen gaat nadien met eitjes naar huis :-)!
★★★ LEEFTIJD & KLEDIJ ★★★
Kinderpaintball lukt meestal vanaf 6-7 jaar. De kinderen moeten genoeg kracht hebben om het geweertje (een shotgun) te kunnen laden (veer naar achter opspannen). Een maximumleeftijd staat hier niet op, de grotere kinderen of volwassen kinderen beleven even veel plezier ;-)...
★★★ RESERVEREN ★★★
Je dient op voorhand niet te reserveren, maar we raden dit toch aan! Wil je dus zeker zijn van een plaatsje, of met een grote groep kinderen 1 uurtje komen spelen, dan kan je toch beter reserveren via info@paintball-oostkamp.be.
✘ Opgelet! Het kan zijn dat bepaalde sessies volzet zijn als je de dag zelf komt. Kom dus tijdig als je zeker wil zijn van een plaatsje
♛♛♛ BAR ♚♚♚
Ook onze bar is de ganse dag open!

airsoft
Nearby hotels and apartments
Paintball Oostkamp
Stationsstraat, Oostkamp, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Paintball Oostkamp
Stationsstraat, Oostkamp, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien