Lezing Guido Sterkendries

Wednesday  21 February  2018  7:00 PM    Wednesday  21 February  2018 9:00 PM
Save (9) Saved (10)
Last update 22/02/2018
  4762

Internationaal gerenommeerd natuurfotograaf, Guido Sterkendries, begon zijn carrière met foto's van een koppel spechten in de nabijheid van zijn ouderlijke woonst. Wat begon als een vroege fascinatie voor de natuur, groeide uit tot wereldwijde publicaties met een onderliggende boodschap.

Hij verbleef langere periodes bij inheemse stammen in het Amazonewoud, en zag vanop de eerste rij welke invloed de klimaatverandering uitoefent op deze regio. Wat hij daar zag, vereeuwigde hij in fenomenale beelden. Om het verhaal achter de beelden te schetsen, komt hij graag even langs op onze campus.

Guido neemt je volledig mee achter de schermen. In welke omstandigheden kwamen zijn beelden tot stand? Hoe is het leven daar? Het belooft een avond vol inspiratie en eye-opening momenten te worden.

In deze lezing zal hij in het bijzonder ingaan op hoe een goede samenwerking tussen fotograaf, vormgever en drukker noodzakelijk is om beelden volledig tot hun recht te laten komen en zo kwalitatief drukwerk te realiseren.

Bestel tijdig je (gratis) ticket indien je er graag zou bijzijn, want plaatsen zijn beperkt!

photography
Nearby hotels and apartments
Oud-studenten Grafische en digitale media Arteveldehogeschool
Industrieweg 232, Mariakerke, 9030, Belgium
Oud-studenten Grafische en digitale media Arteveldehogeschool
Industrieweg 232, Mariakerke, 9030, Belgium