Mannen Jaartraject ZachtMOEDIG MAN ZIJN

Thursday  10 January  2019  8:00 PM    Sunday  13 January  2019 3:00 PM
Save Saved
Last update 14/01/2019
  5662

Samen met een groep van maximum 10 mannen gaan we een jaar lang op tocht, gedurende 5 weekends, op een schitterende plek, middenin de Vlaamse polders, dichtbij zee.
We gaan ont-moeten, leren, delen, ons hart openen, ons vuur voelen, en voeden. In een groep van zachtmoedige mannen ga je je onzekerheden en angsten in de ogen kijken, en de steun van de anderen ervaren om nieuwe stappen te zetten. Je gaat jezelf opnieuw leren kennen, als man, als broeder, als zoon, … .
Zo’n jaartraining is een onvergetelijke ervaring, die diepgaande veranderingen binnenin je teweegbrengt, en waar je leert om dat ook in daadwerkelijk nieuw gedrag om te zetten. Je gaat je dieper verbonden voelen met jezelf, je partner, je kinderen, je vriendenkring, en het leven.
Veel mannen hebben geleerd weinig of niet te tonen hoe ze zich voelen, wat vaak problemen geeft, of zelfs tot conflicten of breuken kan leiden in intieme relaties. Gedurende deze training wordt veel aandacht gegeven aan het oefenen in kwetsbaarheid, aan het leren uiten van emoties, en dit op een liefdevolle manier ook te communiceren naar anderen.
Je gaat je steeds dichter bij jezelf, en de anderen voelen, en die verbondenheid, is de basis van wat we ten diepste geluk noemen!
In onze cultuur ontbreekt het jongens en mannen aan ervaren tochtgenoten, en steun op de ontwikkelingsweg naar volwassenheid en ouder worden. Een mannentraject als dit kan deze nood alsnog invullen, en zorgt ervoor dat de tocht minder eenzaam, en meer ondersteund kan verlopen. Je vindt het spoor van je leven terug als je het kwijt was, op persoonlijk, relationeel, creatief of professioneel vlak. Je her-ontdekt jezelf, als zacht-moedige man!
Wil jij graag:
- groeien als man
- meer vertrouwen in jezelf
- helder leren communiceren
- je kwetsbaar mogen opstellen
- oefenen om je gevoelens te delen
- je hart meer openen
- een meer verbonden partnerrelatie
- plezier in alles wat je doet
- meer genieten van je leven
Dan is deze training iets voor jou! Een geschenk voor jezelf, dat zoveel voor je gaat betekenen!
Wat mannen zelf delen over Mannenwerk:
Mannen in groep. Ik mag zeker niet uit de toon vallen...
Ik zal me van mijn beste kant tonen... vertellen waar ik goed in ben... zorgen dat ik er kan bijhoren... dat anderen naar me kunnen opkijken... Niet in deze groep mannen. Je bent er welkom, zonder voorwaarden... zelfs in stilte als jij dit kiest. Bedankt Dirk voor de begeleiding... de begeleiding in de stilte... in de meditatie... in de beweging... in de uitbarsting... in de emotie. Niemand zal je veroordelen wanneer je jezelf blootgeeft... je ontdekt een stukje van jezelf in de ander. Je bent niet alleen in je twijfels en je vragen...
Het geeft kracht en geruststelling om te kunnen delen. Ik vond er appreciatie zonder bewondering. Thuiskomen onder mannen, dit was voor mij onbekend...
Joeri
De mannengroep is voor mij een plaats en moment om te voelen, ervaren en delen. Het vergde wat moed om een eerste keer te gaan. Ik kon me er niks bij voorstellen en ik was niet gewoon om een gevoel te delen met mannen. Ondertussen kan ik het me niet anders voorstellen. We zitten allen in hetzelfde schuitje en het uitwisselen van hoe we dat ervaren werkt geruststellend en schept een band. Dirk weet van elke bijeenkomst weer een unieke beleving te maken vanuit zijn authenticiteit. Hij confronteert me met weerstand die ik opgebouwd hebt en is de perfecte gids om de weerstand te doen afbrokkelen. En zo patronen te doorbreken die blokkerend werken. Het helpt me enorm om beter in het moment te staan en van daaruit te leven, eerder dan vanuit de gedachte.
​Dieter
Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb, net wat ik nodig had om verder open te bloeien, onzekerheid uit te schakelen, mijn hart te laten dansen. Oprecht bedankt Dirk. Huge Hug!
​Willem
De sessies van “Man zijn in Zachte Kracht”, voor mij vooral het loslaten wat in mijn hoofd gebeurt en meer in mijn gevoel, hart en authenticiteit te komen. Zowel mijn kracht te kunnen en mogen zien, als mijn kwetsbaarheid te kunnen en mogen delen, laten zijn en zien. Een boeiende reeks binnen mijn weg in zelfontwikkeling en bewustwording. Oefeningen/opdrachten waarbij mijn ego niet anders kon dan loslaten. een boeiende reis waarin ik mezelf op een constructieve en helende manier trakteerde op sterke en mooie inzichten.
Dirk10pont

Wanneer: 2019
Januari: donderdag 10 januari tot zondag 14 januari
Februari: donderdag 7 februari tot zondag 10 februari
April: woensdag 24 april tot zondag 28 april
Mei: woensdag 22 mei tot zondag 26 mei
Juni: donderdag 18 juni tot zondag 21 juni
De weekends starten om 20u00 en eindigen op zondag om 15u.
​Waar:
In een oude pastoriewoning (1861) in Slijpe, een klein polderdorpje op een boogscheut van Oostende en Brugge.
Investering: € 2.890,-
Verblijf, maaltijden, training, cursus en trajectbegeleiding inbegrepen. Je slaapt per 2 op een kamer.
Inschrijven:
Inschrijvingen lopen tot 31 oktober.
Er zijn slechts 10 plaatsen.
Aanmelden via email: dirk@livingbybeing.be.
Je bent definitief ingeschreven na storting van een voorschot van €850 op rekening BE98 0635 4718 2993 met mededeling: Mannenjaartraining.
Meer info: mail naar dirk@livingbybeing.be of bel op 0475/970.152.
https://www.livingbybeing.be/mannenjaartraject-zachtmoedig-man

concerts sports
Nearby hotels and apartments
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.