Mariaburgse feesten zaterdagavond

Saturday  23 September  2017  7:00 PM    Saturday  23 September  2017 11:00 PM
Save (315) Saved (316)
Last update 24/09/2017
  134

Schema:
19:00 u: DJ met drank, hamburgers en hot-dogs
19:30 u: OMG
20:45 u: DJ
21:30 u: Tom Vanstiphout band
23:00 u: Einde
Hoofdakt: TOM VANSTIPHOUT
Tom is afkomstig uit Ekeren Donk maar via zijn omzwervingen als leerling van Michel Verkempinck en academie Ekeren is hij ook met Mariaburg verweven. Na zijn studies aan het conservatorium van Rotterdam dook hij op als gitarist van Clouseau. Ook mag hij nog steeds de muzikale rechterhand van Milow genoemd worden. Wie op zijn website snuistert ontdekt voor en met welke muzikanten Tom gewerkt heeft en welke liedjes van hem door andere vertolkt worden.
Na twee succesvolle theatertoers gaat Tom met nieuw werk verder op zijn elan. Tom slaagt er ieder concert weer in het publiek op sleeptouw te nemen in een fantastische muzikale wereld waarin het heerlijk vertoeven is. Prachtige songs, virtuoos gitaarwerk en een innemende frontman, dat is Tom Vanstiphout ten voeten uit. Minder en minder is hij dan ook het best bewaarde muzikale geheim van België. Een ware topmuzikant!
“fris, spontaan en persoonlijk” – Gazet Van Antwerpen
Tom Vanstiphout in Club Arscene op zaterdag 17 september 2016:
“Wie Tom Vanstiphout enkel kent als gitaargod, heeft het goed begrepen. Wie hem echter ook weet te waarderen als songsmid en beleeft als gortdroge humorist en spits causeur heeft het nog beter begrepen.”
http://tomvanstiphout

Support: OMG
Een uniek gelegenheidsproject met Mariabugse muzikanten: Koen Lieckens (drums, ex K’s Choice), Gerben Brys (bas) en Anthony Claeys (gitaarleerkracht academie Ekeren, speelde met Toots Thielemans). Dit project zal nog verder aangevuld worden met leuke namen, meer info volgt.
De naam van de groep: OMG! (Original Mariaburg Grooveband).
Omschrijving:
Gitarist Anthony Claeys stelt voor de Mariaburgse feesten een groep samen met muzikanten van eigen bodem. OMG! brengt Funky jazzgrooves from Mariaburg!

music concerts discos
Nearby hotels and apartments
Van De Weyngaertplein
Van De Weyngaert Plein, Ekeren, 2180, Belgium