Meer innerlijke rust met 'Falun Dafa' - Stadspark Sint-Truiden

Saturday  25 May  2019  9:00 AM    Saturday  22 June  2019 10:30 AM
Save Saved
Last update 23/06/2019
  10875

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en even helemaal niet te hoeven presteren? In een omgeving waar niets moet en alles mag. Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau....

Falun Dafa, ofwel Falun Gong, is een traditionele zelf cultivatie methode. Het verbetert het lichamelijke en geestelijke welzijn door meditatie en oefeningen en ontwikkelt iemands karakter volgens de universele principes Waarachtigheid, Mededogen en Verdraagzaamheid.

Falun Dafa werd eeuwenlang van leraar op leerling doorgegeven voor het in 1992 in China openbaar werd gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Sindsdien beoefenen tientallen miljoenen mensen Falun Dafa met enorme verbeteringen in gezondheid en welzijn.

Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren en samen te doen met anderen kan je elke zaterdag van 09u tot 10u30 terecht in het Stadspark van Sint-Truiden.

Voor meer informatie: of 0473/457.924

 

culture sports philosophy education workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Parkstraat 22, Sint-Truiden, 3800, Vlaanderen, België