Mijn Leven Start Vandaag

Friday  30 March  2018  7:00 PM    Friday  30 March  2018 10:00 PM
Save Saved
Last update 31/03/2018
  17

Vraag het aan elke persoon op leeftijd. Het leven is bijzonder kort en vliegt voorbij.

Het jaar was nog maar net begonnen en we zijn al bijna april. De meeste nieuwjaarsresoluties zijn al terug opgeborgen, als ze al gemaakt waren.

Als je bent zoals de meeste mensen heb je waarschijnlijk één of meerdere zaken waar je van droomt ze ooit te verwezenlijken. Een wereldreis, een prachtige relatie, een fantastisch energiek lichaam, financiële vrijheid, een eigen zaak, een passievol leven, inspirerende en ondersteunende vrienden, betere relatie met familie, of voelen dat je ECHT leeft zonder beperkingen van jezelf, de maatschappij of anderen..

Daar stopt het voor 99% van de mensen. Bij een droom.

Wil je het daar ook bij laten? Lees dan vooral niet verder.

Wil jij echter bij die 1% van de wereld horen, dat een fantastisch uitzonderlijk leven uitbouwt? Een leven met een fenomenale relatie en persoonlijk leven, briljante carrière, financiële vrijheid, persoonlijke voldoening en geluk?

Dan is dit het evenement waar jij moet zijn. Maak bewust de keuze om je wereld groter te maken dan hij nu is, leer je blik verruimen en 'Kom uit je Kot'. Want alles dat je ooit al gewild hebt, wacht op jou. Dat meen ik oprecht.

Ontmoet anderen die je inspireren en leg contacten voor het leven.

Waar je ook staat in je leven of proces, als je voelt dat je leven (nog) meer kan zijn dan het nu is en je bent niet bereid te 'settelen for less', schrijf je dan snel in en beleef een avond dat je nooit meer zal vergeten.

Ik kijk er alvast naar uit je te ontmoeten en mee te nemen in dit fantastisch verhaal dat je leven heet!

Wees welgekomen!

Programma

19.00 Ontvangst

19.30 Keynote Talk - Yasmin Dewilde

20.30 Pauze

20.45 Deel 2

21.30 Netwerkdrink

Over Yasmin Dewilde
Yasmin werkt als Transformatie Coach & Trainer met de persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar het leven waarvan ze dromen en voor geboren zijn.
Haar expertise ligt in het omzetten van kennis uit persoonlijke ontwikkeling & down-to-earth spiritualiteit, naar het echte leven. Alles waarvoor ze staat, leeft zo ook daadwerkelijk.
www.yasmindewildecoaching.be

Nearby hotels and apartments
Ghent Marriott Hotel
10 Korenlei, Gent, 9000, Vlaanderen, Belgium
Ghent Marriott Hotel
10 Korenlei, Gent, 9000, Vlaanderen, Belgium
Event from eventbrite.com