Mijn punt is eigenlijk door Vanhauwaert, Kestens en Waegeman

Saturday  12 January  2019  7:30 PM    Saturday  12 January  2019 8:45 PM
Save Saved
Last update 13/01/2019
  2556

Op het spanningsveld tussen poëzie, muziek en experiment. Tussen broos en bruut. Tussen grappig en gevaarlijk. Maud Vanhauwaert, Geert Waegeman en Tom Kestens kwamen elkaar de voorbije jaren vaker tegen, bleven aan elkaar haperen en veroordeelden uiteindelijk zichzelf tot elkaar. Samen scheppen zij een magische wereld, vol ontwapenend spervuur, kwetsbare heavy metal en grootmoedige niemendalletjes.
Geert Waegeman is componist en multi-instrumentalist en timmert aan de weg sinds de jaren tachtig. Toen introduceerde hij met zijn groep Cro Magnon het genre ‘urban chamber music’ in België. Zijn muziek is energiek en roept een visuele verbeeldingswereld op. Vandaar dat zijn werk vaak terug te vinden is in theater- en dansproducties. Hij maakte ook de soundtrack voor verscheidene kortfilms.
Tom Kestens is producer, componist en multi-instrumentalist. Hij was deel van het originele Das Pop, sidekickte bij Sarah Bettens, schreef soundtracks bij film-, dans- en theaterprojecten. Hij ontpopte zich tot soulvol frontman bij Lalalover. Er zijn nog dingen die hij niet laten kan. Zoals politiek bedrijven, kunstenaars redden en communicatieplannen maken. Maar daarover elders meer.
Maud Vanhauwaert is schrijver, tekstperformer en stadsdichter van Antwerpen. Haar poëziebundels werden veelvuldig bekroond. ‘Wij zijn evenwijdig‘ was de bestverkochte bundel in Vlaanderen in 2015. Maud maakte verschillende theatervoorstellingen en vorig jaar toerde ze met ‘Het is de moeite’ langs de culturele centra van Vlaanderen. Met haar performances treedt ze op, in binnen- en buitenland, van opera tot schapenstal.
Van en met: Maud Vanhauwaert, Tom Kestens en Geert Waegeman
Lichtontwerp en techniek: Sarah Moens
Visual artist: Joop Pareyn
http://www.maudvanhauwaert.be

music culture theater cinema metal
Nearby hotels and apartments
De Theatergarage
Bouwhandelstraat, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
De Theatergarage
Bouwhandelstraat, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.