Open Mic feat. special Guest Azhar Usman

Wednesday  6 December  2017  8:15 PM    Wednesday  6 December  2017 10:15 PM
Save (32) Saved (33)
Last update 07/12/2017
  751

Op 6 december staat onze tweede Open Mic op het programma. Ook nu weer geheel gratis in Cultuurcafé de Halle. Tom Cools zal als MC de avond in goede banen leiden. Naast zes Open Mic’ers die elk acht minuten brengen, hebben we met Azhar - ’s werelds grappigste moslim - een speciale gast met een headliner set van een half uur!

Azhar is een standup comedian, acteur, schrijver, regisseur en producer. Hij is één van Chicago’s beste comedians. CNN noemde hem de grappigste Amerikaanse moslim en ook in het lijstje van de 500 meest invloedrijke moslims van de universiteit van Georgetown, komt zijn naam terug. Azhar speelde meer dan 50 shows met Dave Chappele die hem “Untouchable!” noemde! Azhar is één van de oprichters van het iconische Allah made me funny – the offical muslim comedy tour en was daarmee te zien in meer dan twintig landen.

Er werd over hem geschreven of gesproken in o.a. The New York Times, The Economist, BBC, The Guardian, NPR, TIME Magazine, Al-Jazeera, USA Today, en Fox News. Naast het verschijnen in series, documentaires en films, droeg Azhar dit jaar nog bij tot Hasan Minhaj’s viral gegane speech op het door president Trump geboycotte Correspondents Dinner. Materiaal van hem is ook te zien in Netflix original standup specials Hannibal Buress' 'Comedy Camisado', Hasan Minhaj's 'Homecoming King' en Dave Chappelle's 'Age of Spin'. Momenteel werkt hij aan zijn eerste eigen standup special. Zonder twijfel brengt hij hieruit het nodige materiaal in Geel.

De Open Mic’ers die zullen aantreden zijn Vincent Voeten, Yannick Joos, Tom Melotte, Kenneth Festjens, Vincent Vandemeerssche en Krallis Haris.

cinema food
Nearby hotels and apartments
De Halle
Markt 1A, Geel, 2440, Belgium
De Halle
Markt 1A, Geel, 2440, Belgium
Is this your event? Claim it now

Make sure your information is up to date. Plus use our free tools to find new customers.