Pasen in De Studio ★ Kinderfilms

Saturday  13 April  2019  3:00 PM    Saturday  13 April  2019 4:30 PM
Save Saved
Last update 14/04/2019
  1

Tijdens de Paasvakantie komen je favoriete kinderboeken tot leven in De Studio!
__
DONDERDAG 11 APRIL
15u00
Gruwelijke rijmen (6+)
Roodkapje en Sneeuwwitje worden boezemvrienden. Waar komt de gigantische bonenstaak in Jacob’s tuin plots vandaan? En lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Roald Dahl vertelt hoe de sprookjes écht zijn gegaan in een hilarisch en onheilspellend verhaal voor alle leeftijden.
Nederlands gesproken.
__
VRIJDAG 12 APRIL
15u00
Pippi Langkous (6+)
Een Zweeds dorpje wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer de rare Pippi Langkous haar intrek neemt in Villa Kakelbont. De beresterke Pippi is de dochter van een steenrijke kapitein en wordt steeds vergezeld door haar paard en aapje. Eén van de bewoners van het dorpje vindt het niet kunnen dat Pippi zonder een volwassene woont en probeert haar in een weeshuis te krijgen.
Deze film, gebaseerd op de beroemde boeken over Pippi Langkous van Astrid Lindgren, blijft een plezier voor kinderen en een heerlijk nostalgische trip voor oudere kinderen.
Nederlands gesproken.
__
ZATERDAG 13 APRIL
15u00
Kruistocht in spijkerbroek (9+)
De 15-jarige Dolf komt via een tijdmachine in het jaar 1212 terecht. Daar leert hij Jenne kennen, een meisje dat deel uitmaakt van een kinderkruistocht met als doel om Jeruzalem te bevrijden van de Arabieren. Dolf gaat mee en helpt hen om de bergen te trotseren, infectieziekten te overwinnen en ridders te bevechten. Hij beseft echter langzaamaan dat de leider van de kruistocht hen gebruikt als pionnen voor zijn verschrikkelijke plannen.
Een meeslepende avonturenfilm naar de gelijknamige bestseller van Thea Beckman.
Engels met Nederlandse ondertiteling.
__
DONDERDAG 18 APRIL
15u00
Pieter Konijn (6+)
Het konijn Pieter is op zoek naar een feestmaal van groentes in de moestuin van meneer Verhoef, terwijl die zijn tuin vrij van konijnen probeert te houden. Ze strijden beiden voor de moestuin én voor hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren terwijl meneer Verhoef een hekel heeft aan ‘ongedierte’ zoals Pieter.
Deze live-action animatiefilm brengt Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn tot leven.
Nederlands gesproken.
__
VRIJDAG 19 APRIL
15u00
Meester van de Zwarte Molen (10+)
De 14-jarige Krabat wordt plots wees door de oorlog en de pest die dood en vernieling zaaien. Hij vindt onderdak bij een molenaar die hem een baan aanbiedt. Dan ontdekt hij een vreselijk geheim: de molenaar is een een Meester in de Zwarte Magie. Krabat wordt ingewijd in de duivelskunsten, maar hij en zijn vrienden betalen hier een hoge prijs voor. Ontsnappen lijkt onmogelijk, maar Krabat gaat de strijd aan met zijn onoverwinnelijke meester.
Gebaseerd op het gelijknamige spannende boek van Otfried Preußler.
Duits met Nederlandse ondertiteling.
__
ZATERDAG 20 APRIL
15u00
The Secret Garden (6+)
Wanneer haar ouders overlijden moet de verwende Mary Lennox terug verhuizen van India naar Engeland. Ze kan terecht in het afgezonderde landhuis van haar oom, waar het kamermeisje Marta haar vertelt over een geheime tuin. Samen met haar 10-jarig neefje Colin gaat ze op zoek naar deze geheime plek. Ze beloven elkaar niemand over de tuin te vertellen.
Engels met Nederlandse ondertiteling.
__
MAANDAG 22 APRIL
15u
Paddington (6+)
Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt.
Deze film, van de producers van Harry Potter, brengt de boekenreeks van ieders favoriete beer tot leven.
Nederlands gesproken.

cinema aperitifs
Nearby hotels and apartments
Rosier, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Rosier, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Event from destudio.com