Personal Transformation and Energetic Pauze

Thursday  13 September  2018  7:00 PM    Thursday  13 September  2018 11:00 PM
Save Saved
Last update 14/09/2018
  872

ATTENTIE: Omwille van Persoonlijke Redenen is Rhea van Hees verhinderd en zal het seminar volledig gegeven worden door Yasmin Dewilde.
ATTENTIE: Event vindt plaats in het NH hotel te Mechelen (Korenmarkt 22-24)
--------
Beste,


In naam van Yasmin Dewilde, Transformatie Coach en Rhea Van Hees, Energetisch Therapeute, wordt u vriendelijk uitgenodigd voor dit aankomende event, met name ‘Personal Transformation & Energetic Pause’


Yasmin Dewilde reisde solo de wereld rond en volgde opleiding in de Verenigde Staten, Finland, Croatië en Bulgarije.


Op vandaag is zij ‘the leading lady’ in Europa op vlak van Persoonlijke Transformatie en Persoonlijk Meesterschap.


Met haar bedrijf WeAreLions ondersteunt zij hoofdzakelijk ondernemers en gedreven individuen naar professionele en persoonlijke doorbraken. Zij maakt door middel van haar competenties, ervaring in zowel psychologie als persoonlijke ontwikkeling, een uitgebreid gesprek en inschattingsvermogen, naadloos de connectie tussen datgeen dat je in de weg staat en datgeen dat je moet doen om uw dromen en ambities in realiteit om te zetten.


Donderdag 13 september brengt zij haar Keynote op onderstaand Seminar. Na beide Keynotes verzorgt zij ook een Q&A waarbij vragen kunnen gesteld worden over haar uitgebreide achtergrond in persoonlijke ontwikkeling alsook persoonlijke vragen kunnen aan bod komen.


Als tweede Keynote hebben we Rhea Van Hees, energetisch therapeute. Haar praktijk, Rustpunt Mechelen, idyllisch gelegen aan de Vaart, is een begrip in Mechelen en omstreken wat betreft energetische massages. Met meer dan 90 lovende recensies behoort zij tot de besten in haar vakgebied.


Haar opleiding volgde ze in het therapeutisch centrum De Zonnestreel in Heist op den Berg waarbij vooral veel aandacht werd geschonken aan zachtheid en warmte van de verschillende massages en behandelingen. Tot heden blijft Rhea zich bijscholen om zo een divers en gevarieerd aanbod aan te kunnen bieden aan haar cliënteel.


In deze drukke en jachtige tijden zorgt zij, met haar magische handen, voor een diepe ontspanning van het lichaam waardoor je weer helemaal op adem komt; ze zet jouw drukte op pauze.


Ze zal in haar keynote waardevolle en makkelijk toe te passen tips geven om te leven in een positieve energyflow.
Dit seminar is meest geschikt voor ambitieuze individuen die belang hechten aan een gezond hoofd in een gezond lichaam, en bewust tijd nemen voor persoonlijke groei en gezondheid.

Bij inschrijving krijg je van Yasmin Dewilde 30 minuten telefonische transformatie coaching en van Rhea Van Hees een Relax & Reload massage van 30 minuten. Deze afspraken worden gemaakt op het seminar.

Schrijf je snel in want plaatsen zijn beperkt!


When?


Donderdag 13 september – 19.00u tot 23.00u – Den Breckpot


19.00 Ontvangst met cava of fruitsap


19.30 Seminar


21.00 Netwerkreceptie


23.00 Afsluiting

(www.denbreckpot.be)


“Success is doing what you want to do, when you want, where you want, with whom you want, as much as you want.” ― Anthony Robbins


We hope you can make it!


Yasmin Dewilde & Rhea Van Hees

business
Nearby hotels and apartments
Hotel NH Mechelen
Mechelen, 2800, Belgium
Hotel NH Mechelen
Mechelen, 2800, Belgium
Event from eventbrite.com