Pocahontas

COVID-19: many events have been canceled or postponed, please check with the organizer the event status.
Pocahontas
Image from wattedoen.be
From Sat 11 April 2020 to Mon 13 April 2020
From Saturday 11 April 2020 to Monday 13 April 2020
Ended

Het verhaal van Pocahontas is bekend door de Disneyfilm, maar wordt nu voor de allereerste keer leven ingeblazen in het theater. En wie beter dan Silke Mastbooms (finaliste The Voice Van Vlaanderen 2012) kan deze titelrol op zich nemen ? Zij krijgt Juan Gerlo, bekend bij het jonge volk als hoofdrolspeler Jonas in de populaire Ketnet-reeks Ghostrockers, naast haar.
Artistiek zaakvoerder James Cooke licht vol overtuiging zijn keuze toe: “Silke is een pittige dame met een dijk van een stem én ze heeft geen uren nodig in de make-upstoel. Zij ís gewoon Pocahontas !” Silke vult aan: “Ik denk dat Pocahontas en ik allebei zeer nieuwsgierig zijn. Ik ben ook nooit echt een elegant prinsesje geweest en ook dat zie ik niet bepaald in Pocahontas”. Geen Pocahontas zonder John Smith. De rol van deze knappe Westerse ontdekkingsreiziger wordt vertolkt door Juan Gerlo. “Juan kwam tijdens de auditie al even langs om een scène mee te spelen. Je voelt onmiddelijk dat hij heel goed weet wat hij doet en dat ook zeer professioneel aanpakt. Dat is exact wat ik nodig heb, zeker nu ik mijn eerste hoofdrol in een musical te pakken heb !”, lacht Silke.
Pocahontas vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige Indiaanse prinses en de ontdekkingsreiziger John Smith. Als deze laatste voet aan wal zet in de ‘nieuwe wereld’ raakt hij onmiddellijk in conflict met de lokale indianenstam. Tijdens één van zijn verkenningstochten leert hij Pocahontas kennen. Zij laat hem inzien dat indianen niet zomaar ‘wilden’ zijn en dat de aarde meer is dan iets dat je alleen kan bezitten. Een oorlog tussen de kolonisten en de indianen is echter onafwendbaar en als John Smith gevangen genomen wordt, zal de liefde meer dan ooit als wapen in de strijd geworpen worden…
Première op 5 april 2020 in Capitole Gent. Deze productie zal alleen tijdens de paasvakantie te zien zijn in Gent. Kaarten kosten 27, 34 en 39 euro.
Opgelet ! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Verenigingen of groepen vanaf 20 personen genieten van een groepsvoordeel. Bel of mail vandaag vrijblijvend voor meer informatie. Bel: +32 3 400 40 47 - Mail:
.

10565 Views - 14/04/2020 Last update
theater
graaf van vlaanderenplein 5
capitole, gent, 9000
Event from
wattedoen.be

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

capitole, gent, 9000

Browse other venues in Gent
Discover now


Discover more events in Gent
Discover now


graaf van vlaanderenplein 5
capitole, gent, 9000
Event from
wattedoen.be


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Gent
  2. graaf van vlaanderenplein 5
  3. Pocahontas
 
 
 
 
Your changes have been saved.