Qigong & Meditatie Workshops 'Falun Gong' Parc de la Boverie, Luik

Sunday  14 January  2018  10:00 AM
Save Saved
Last update 15/01/2018
  8520

De oude Chinezen geloofden dat lichaamsoefeningen en meditatie een diepgaande invloed hebben niet alleen op de gezondheid maar ook op de geest. Dit perfectioneren van lichaam en geest noemden zij cultivatie.

Falun Dafa (Falun Gong) is een krachtige cultivatiemethode die in 1992 met succes werd geïntroduceerd aan het Chinese publiek. Falun Dafa was meteen geliefd omwille van zijn geneeskrachtige werking en opmerkelijke levensfilosofie.

De vijf oefeningen zijn het hulpmiddel voor het bereiken van een betere gezondheid, geestelijke harmonie en wijsheid. Er zijn vier staande oefeningen en een meditatie oefening die gemakkelijk en door iedereen uitgevoerd kunnen worden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

De principes voor cultivatiebeoefening worden in detail uitgelegd in het boek Zhuan Falun. Falun Dafa wordt in meer dan 70 landen ter wereld door tientallen miljoenen mensen beoefend en wordt overal gratis aangeleerd.

Om de oefeningen te leren en samen te doen met anderen kan je elke zondagmorgen van 10u tot 11u30 terecht in Parc de la Boverie te Luik.

Voor meer info en een seintje vooraf: nick@fldf.be of 0473/858.809

 

 

philosophy education yoga
Nearby hotels and apartments
Parc de la Boverie, Luik
Rue du Parc 1, Liège, 4020, Wallonie, Belgium
Parc de la Boverie, Luik
Rue du Parc 1, Liège, 4020, Wallonie, Belgium