*** UITVERKOCHT*** Comedy in de brouwerij met Thomas Smith

Thursday  21 March  2019  7:00 PM    Thursday  21 March  2019 11:00 PM
Save Saved
Last update 24/03/2019
  1119

**** UITVERKOCHT ***
Volgende editie: 18 april met Bas Birker, Jan Linssen, Edouard De Prez en Elias Van Dingenen
Tickets vanaf maandag te koop op www.seef.be
************
De volgende Comedy in de Brouwerij is op 21 maart! Top Comedy temidden in ons brouwerijkaffee, tussen de ketels van de Antwerpse Brouw Compagnie, in het Noorderpershuis, op 't Eilandje in centrum Antwerpen.
Bier drinken was nog nooit zo grappig als met Thomas Smith, MC Seppe Toremans, Quinten Friederichs en Kevin Van den Eynde.
Thomas Smith, een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots en Antwerpse tongval, is een vaste waarde die zijn gelijke niet kent in de Vlaamse en Nederlandse scene. Als 'Foute Vriend' raakte Thomas ook bekend bij het bredere publiek. Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijf-sterrenrecensies beoordeeld in de kranten. En niet verwonderlijk: Thomas brengt een ijzersterke mix van materiaal en improvisatie. Hij toert momenteel door de culturele centra van Vlaanderen en Nederland met zijn nieuwe volavondshow “De Jaren Van Verstand”.
De avond wordt aan elkaar gepraat door Seppe Torremans als MC. Seppe werd meermaals finalist Humo's Comedy Cup, en won als maker van het TV-programmas 'Wat Als...' en ‘Hoe zal ik het zeggen?’ twee keer een International Emmy Award.
In het voorprogramma laten we twee aanstormende talenten op u los. Quinten Friederichs brengt clevere observatiehumor over relaties en online aankopen. Kevin Van Den Eynde combineert spitse grappen over zijn leven als turnleraar met een aanstekelijke energieke stijl.
****
Ticketverkoop is nu open op seef.be, voor 10 euro ben je erbij voor 3 uur topentertainment! Deuren: 19:00.
Voor 20 euro kun je voor de voorstelling terecht voor het Comedymenu: stoofvlees met frieten en een Seef! Reserveren hiervoor is aangeraden via charlotte@deseefhoek.be.

music aperitifs
Nearby hotels and apartments
Indiëstraat, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Indiëstraat, Antwerpen, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien