Speeddating Kortijk @Bar Central (22-30 jaar)

Wednesday  24 April  2019  7:30 PM    Wednesday  24 April  2019 10:30 PM
Save Saved
Last update 25/04/2019
  4273

Zin in een geweldige woensdagavond gevuld met nieuwe ontmoetingen?
Dan zit je bij ons aan het juiste adres! Een toplocatie, een warme ontvangst en een cosy bar met wat gedimde lichten en een heleboel theelichtjes. Dé ideale cocktail voor een fantastische speeddate-avond in het warme Kortrijk!
We laten je kennis maken met het beste wat West-Vlaanderen aan singles te bieden heeft en je krijgt er van ons zomaar wat gratis drankjes bovenop. Zoals we hier zeggen: ’tis veu de rappe’!
Schrijf je nu in op www.daretodate.be en ga gegarandeerd naar huis met een onvergetelijke avond achter de rug!
----------
Nog een beetje meer informatie voor de twijfelaars.
Bij aankomst word je met een grote glimlach ontvangen door onze host jou en krijg je meteen drankje van een van onze sympathieke obers.
Na een apertiefje en een woordje uitleg van onze host is er een gezellige speeddate om het ijs te breken en ervoor te zorgen dat jullie zeker allemaal gezellig met elkaar gepraat hebben.
Als iedereen elkaar wat beter heeft leren kennen volgt er nog een super gezellige after drink waar jullie kunnen napraten.
Dare to get out of your comfort zone en schrijf je nu in op www.daretodate.be en je gaat gegarandeerd naar huis met een geweldige avond achter de rug!

nightlife dates
Nearby hotels and apartments
Bar Central
Jan Persijnstraat, Kortrijk, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Bar Central
Jan Persijnstraat, Kortrijk, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien