Valentijnsdrink voor singles only op 14/02 in Gent

Thursday  15 February  2018  7:30 PM
Save Saved
Last update 16/02/2018
  16051

Natuurlijk gaat Valentijn niet onopgemerkt voorbij bij SmartVibes. In tegendeel zelfs! De feestdag van de liefde is net onze favoriete hoogdag om singles samen te brengen. Wie weet schiet Cupido wel net raak tijdens onze Valentine's SmartDrink in Gent?

HET SMARTDRINK CONCEPT
SmartVibes brengt een heleboel leuke singles samen op 1 plek. Traditioneel is dat een trendy hotspot in het centrum van een hippe grootstad en dat is deze keer zeker niet anders. Holy Food Market in hartje Gent is op 14/02/2018 de place-to-be.

Sfeervolle achtergrondmuziek en borrelhapjes zijn ook standaard van de partij en dat geldt ook voor de gekende slotjes en sleuteltjes. Met deze handige tools knoop je in geen tijd een gesprekje aan met je favoriete singles. Aan jou om ervoor te zorgen dat je niet me lege handen huiswaarts keert en een telefoonnummer op zak hebt voor je volgende date.

SLOTJES & SLEUTELTJES
De slotjes en sleuteltjes zijn de perfecte ijsbreker. Elke dame krijgt bij aankomst een slotje, de heren een sleuteltje. Aan jou om op jacht te gaan en te ontdekken of het "klikt". Sommige combinaties zullen openen, anderen niet, maar de babbel is sowieso gestart. Als je een slotje kan kraken, mag je bovendien een Win For Life kraslotje komen halen (max. 1 / deelnemer / avond). Er valt dus heel wat te winnen vanavond!

Tip: Aan de slotjes en sleuteltjes kan je ook ongeveer de leeftijd van je gesprekspartner afleiden zodat je die vervelende vraag niet meer hoeft te stellen.

PRAKTISCHE INFO
* Deze drink is exclusief voorbehouden voor singles.
* Er is geen leeftijdsbeperking, singles van 18 tot 99 jaar zijn welkom.
* Tickets enkel in voorverkoop verkrijgbaar via smartvibes.be. Je hoeft geen tickets af te drukken, want je naam verschijnt na inschrijving meteen op onze exclusieve guest list. Let wel: volzet = volzet!
* In de prijs van 13 euro zit je inkom en wat fingerfood inbegrepen.
* Je bent welkom in je werkplunje, maar je mag ook gerust iets feestelijkers aantrekken. A touch of Red op deze Valentijndag bijvoorbeeld of je killer party dress? Doen!

INFO & TICKETS
https://www.smartvibes.be/nl/14-02-smartdrink-gent-4292.htm

Share the love via Facebook en ter plaatse tijdens deze bijzondere feestdrink.

party dates
Nearby hotels and apartments
Holy Food Market
Beverhoutplein, Gent, 9000, Vlaanderen, Belgium
Holy Food Market
Beverhoutplein, Gent, 9000, Vlaanderen, Belgium