Non-verbale communicatie: Mijn Kracht 4 teens

Monday  8 April  2019  9:00 AM    Tuesday  9 April  2019 0:00 AM
Save Saved
Last update 10/04/2019
  2575

Recurring event

Non-verbale communicatie: Mijn Kracht 4 teens
From 07 Mar 2019 to 09 Apr 2019
Go to the event

Tweedaags teenskamp: ervaar meer innerlijke rust en zelfvertrouwen en vergroot je vrijheidsgevoel
Zowel in de krokus als de paasvakantie
Speciaal voor de teens die van hun gevoeligheid en of hun gedragsstoornis hun talent wensen te maken.
Dit tweedaags kamp (in kleine groep) met overnachting gaan we gerichter non-verbale communicatie aanleren in samenwerking met de kudde. We transformeren door te luisteren naar ons lichaam. En we ervaren de magie van werkelijk leven ♥
We leren contact te maken met ons lichaam en we leren luisteren naar wat het ons vertelt. Door ons te verbinden met ons lichaam leren we ook om te luisteren wanneer het ons vertelt dat het iets nodig heeft om zich goed te voelen. Bvb rust, ruimte, voeding, beweging,..
We leren alles over het begrip ruimte. Welke ruimte heb ik nodig om mij goed te voelen. Hoe neem ik mijn ruimte in. Hoe voelt dat als iemand in onze ruimte komt en hoe kunnen we met deze informatie anderen begeleiden in het respecteren van die ruimte.
Eveneens leren we wat beelden/ ons denken in ons hoofd voor ons kunnen betekenen. En gaan we af toetsen of deze beelden correct zijn ofwel een angstgedachte van iets dat nog moet komen. We leren door onze ademhaling in te zetten dat we de energie van het hoofd terug naar het lichaam kunnen laten zakken en zo weer beter openstaan voor de communicatie die zich afspeelt in het lichaam (de non-verbale communicatie).
We leren dus om ons denken, doen en voelen af te stemmen op elkaar zodat we heel duidelijk worden in onze communicatie. Deze houding straalt vertrouwen uit en is een mooi talent dat je kan inzetten in je verdere leven.
We leren deze vaardigheden in contact met de kudde en de andere tieners die meedoen. We zorgen voor de kudde, doen grondwerk (naast het paard) en gaan misschien ook op de rug. We gaan wandelen, mediteren, tot rust komen, eten maken. We leren een ochtendroutine die ons kracht schenkt gedurende de dag.
Voor wie: 4 teens vanaf +- 12 jaar
Wanneer: Krokus: 7 en 8 maart van 9u tot 17u (met overnachting)
Pasen: 8 en 9 april van 9u tot 17u (met overnachting)
Kostprijs: 180€ all in
Meebrengen: slaapbed of opblaasmatras, slaapzak en hoofdkussen, toiletgerief, slaapgerief, voldoende kledij, laarzen, tok of fietshelm.

food
Nearby hotels and apartments
Meester van der Borghtstraat, Putte, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Meester van der Borghtstraat, Putte, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Event from equispirit.be