Winterdromen - Neretva Eindejaarsconcert

COVID-19: many events have been canceled or postponed, please check with the organizer the event status.
Winterdromen - Neretva Eindejaarsconcert
Image from wattedoen.be
Sun 8 December 2019
Sunday 8 December 2019
Ended

Winterdromen, dat is: glinsterende sneeuwvlokjes, een open haard, feeërieke lichtjes in de straten, een knus dekentje en natuurlijk… kerstmuziek ! Onze eindejaarsconcerten dompelen je dit jaar helemaal onder in een kerstsfeer. Muziek uit “The Polar Express” en “The Chronicles of Narnia” wekken winterse sprookjes tot leven, de typische kerstfilms “How the Grinch Stole Christmas” en “E.T.” brengen ons al helemaal in de gezellige familiesfeer. Van een witte kerst droomt iedereen, ook componisten. Van Gustav Holst voeren we “In the Bleak Midwinter” op, en ook “White Christmas” van Anderson staat op het programma. De echte kerstavond roepen we op met “Polonaise” uit de Kerstavondsuite van Rimsky-Korsakov en met “A Christmas Festival” van Anderson. Al helemaal in kerststemming ? Rep je naar onze ticketpagina ! We spelen op zaterdag 7 december (Lier) en zondag 8 december (Mechelen). De inkomsten van het concert op zondag gaan naar Chiro Libertus en J@M in Mechelen.
Het Neretva Ensemble is een 50-koppig orkest onder leiding van dirigent Bart Van Casteren met thuishaven in de Academie Berchem muziek–woord. Gedurende haar reeds 16-jarig bestaan heeft het ensemble zich weten te ontpoppen van een bescheiden groepje muzikanten tot een heus symfonisch orkest. Tweemaal per jaar treden ze naar buiten met een gevarieerd programma aan klassieke werken, filmsoundtracks, wereldmuziek en meer.
Onze opvoering op zondag 8 december is een samenwerking met de Chiro Libertus en J@M. Zij zijn een enthousiaste Chiro in Mechelen, maar zij hebben dringend nieuwe lokalen nodig, en daarvoor zijn ze nog op zoek naar centjes. Ontdek in onderstaand filmpje alles over de bouw van de nieuwe lokalen. De inkomsten van het concert op zondag gaan naar de bouw van hun lokalen. Wil je helpen maar kan je het concert niet bijwonen ? Er zijn steuntickets beschikbaar aan €10, of ontdek hier hoe jij nog kan helpen.
https://vimeo.com/183366699
https://vimeo.com/200793686
https://chirolibertusgebouwen.tumblr.com/

804 Views - 09/12/2019 Last update
concerts
veemarkt
sint-pieters-en-pauluskerk, mechelen, 2800
Event from
wattedoen.be

Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

sint-pieters-en-pauluskerk, mechelen, 2800

Browse other venues in Eureka
Discover now


Discover more events in Mechelen
Discover now


veemarkt
sint-pieters-en-pauluskerk, mechelen, 2800
Event from
wattedoen.be


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Mechelen
  2. veemarkt
  3. Winterdromen - Neretva Eindejaarsconcert
 
 
 
 
Your changes have been saved.