Volzet / Workshop I Badcape en slofjes

Thursday  8 February  2018  7:00 PM    Thursday  8 February  2018 10:00 PM
Save (2) Saved (3)
Last update 09/02/2018
  2514

Niveau 2: een stapje verder!

Wanneer je al enige ervaring hebt met de naaimachine of reeds een workshop uit de beginnersreeks gevolgd hebt is deze workshop een nieuwe leuke uitdaging. Dit is ook een geweldige workshop om cadeau te doen aan een mama of grootouder in spé!

Ben jij in blijde verwachting van een (klein) kindje? Zoek je een uniek geboortegeschenk dat je zelf kan maken en personaliseren? Dan is deze workshop een ideale manier om dat cadeautje zelf te maken! We maken samen een gepersonaliseerde badcape met bijhorende slofjes voor je kindje.

DE WORKSHOP BADCAPE EN SLOFJES:

We maken cape gemaakt van badstof, deze kan worden afgebiesd met een biaisband of door gebruik te maken van een leuk katoentje waar je zelf een bies mee maakt. Op het kapje van de badcape kan je ervoor kiezen om de naam plaatsen, of leuke oogjes en oortjes toevoegen en zo van je oogappel een konijntje, muisje of een ander gek diertje maken!

Is de badcape vlot gelukt, dan gaan we verder met bijhorende slofjes.

Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan. Je gaat naar huis met je eigen zelfgemaakte badcape en slofjes en een dosis inspiratie en goesting om thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Aan deze workshop kunnen 5 personen deelnemen, dit om iedereen de individuele begeleiding te kunnen geven die hij of zij nodig heeft. De workshop gaat door bij Alice, Handelsstraat 61 te Malderen.
Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.
Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is wel altijd toegestaan om een andere persoon in de plaats te laten deelnemen aan de workshop.
Wanneer Alice een workshop dient te annuleren ingevolge overmacht wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

DUUR:

Deze workshop duurt ongeveer 3,5 u.

DE WORKSHOPGEVER:

Deze workshop wordt gegeven door Katia Potums, girlboss van Kaffee Retouché. In deze gloednieuwe zaak kan je terecht voor al je retouches en oplossingen op maat voor al je textielartikelen. Van kindsbeen gefascineerd door het maken van kleding, studeerde ze verder in de richting creatie en mode en werkte nadien de opleiding modetechnologie af. Katia liep stage bij Caroline Biss en heeft al een ruime ervaring in het geven van workshops. Na haar studies werkte ze een tijd als kwaliteitscontroleur bij Caroline Biss. Een heel boeiende job, maar de drang om zelf creatief met haar handen bezig te zijn was te groot. Deze ambitieuze dame zette de stap naar het zelfstandige leven en zo werd Kaffee Retouché geboren. Een workshop bij Katia staat garant voor kwaliteit!

workshop
Nearby hotels and apartments
Helloalice.be
Handelsstraat 61, Malderen, 1840, Belgium