YAKU@Dokcafé: Lezing Wim Audenaert + meet and greet

Thursday  12 September  2019  8:00 PM    Thursday  12 September  2019 11:00 PM
Save Saved
Last update 13/09/2019
  1269

YAKU@Dokcafé: Lezing Wim Audenaert + meet and greet

Op 12 september verwelkomen we Wim Audenaert, CEO & co-founder van AM-Team als spreker op het DOKcafé. Wim geeft een lezing over de trends van waterhergebruik, zowel internationaal als in België. Tijdens deze lezing bespreekt Wim enkele voorbeelden van hergebruik van water, op verschillende locaties in de wereld. Vervolgens wordt toegespitst op de Belgische evolutie (vroeger en nu), en wordt nagegaan welke invloed ons menselijk gedrag heeft op deze evolutie. Uiterst interessant dus om de koppeling tussen waterhergebruik en psychologie, te verkennen.

AM-TEAM helpt ontwerpers van water- en afvalwaterzuiveringstechnologieën en eindgebruikers over de hele wereld om de procesprestaties te verkrijgen die zij wensen met behulp van 3D procesmodellen. Wim heeft een gedegen achtergrond in milieutechniek en kinetische procesmodellering, met de nadruk op water- en afvalwaterzuiveringsprocessen. Hij houdt zich bezig met algemeen management en business development. Wim is lid van de International Water Association (IWA) en de Water Environment Federation (WEF) en redacteur van de IWA-tijdschriften Water Science and Technology en Water Practice and Technology.

YAKU bestaat uit een bende enthousiaste vrijwilligers die de relatie tussen water en mens willen versterken. We streven naar een samenleving waarin op een duurzame manier wordt omgegaan met water, en waarin water oplossingen biedt om huidige uitdagingen in ons bestaan aan te gaan. Samen met onze vrijwilligers proberen we de waterkwaliteit in Gent te verbeteren.

Wil je ook graag meewerken aan een beter waterbeheer in Gent? Dit is je kans. Yaku is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om de vzw draaiende te houden, evenementen rond water te organiseren (lezingen, waterkwaliteitsmetingen, Big Jump & Big SWIM) en mee na te denken hoe we het waterbeheer in de stad kunnen verbeteren.

De avond is gratis, maar reserveren is aangeraden.

culture
Nearby hotels and apartments
DOK
13 Koopvaardijlaan, Gent, 9000, Vlaanderen, Belgium
DOK
13 Koopvaardijlaan, Gent, 9000, Vlaanderen, Belgium
Event from eventbrite.com