YOGA Workshops

Saturday  27 April  2019    Saturday  27 April  2019
Save Saved
Last update 28/04/2019
  5

Recurring event

Met veel enthousiasme stellen we ons NIEUW programma aan maandelijkse thematische YOGA WORKSHOPS voor:
Programma ????
Zat. 02/02 Keep calm and detox
Zat. 30/03 healthy pregnancy
Zat. 27/04 no stress, just relax
Zat. 25/05 happy hormones
Zat. 15/06 Yoga wheel flow
De yoga workshops gaan telkens door op zaterdag van 10u-12u en worden gegeven door yoga teacher Christel Lemmens van MetaMorfo. De workshops kunnen elk afzonderlijk gevolgd worden.
????Hoe inschrijven: Tijdig bellen of mailen voor de reservatie van je yogamat naar 0468/ 14 19 21 of metamorfo-coaching@outlook.com met vermelding van Yoga@nowme, voor- en achternaam en datum/ naam van de workshop.
????Locatie: De Kruidenmozaiek/Nowme Noordstraat 5-7 Roeselare. Neem de trap naar de yogazaal op de eerste verdieping van onze koffiebar Nowme.
????Prijs: 25 EUR per workshop. Overschrijving na bevestiging van inschrijving op BE43 9731 8020 3301 vermelding voor-en achternaam, datum en naam workshop.
Hier alvast wat uitleg over de verschillende yoga workshops:
KEEP CALM AND DETOX workshop is een yin en yang flow met een combi van twists en achteroveroverbuigingen voor een fysieke en mentale ontgifting, barst je letterlijk van de energie!
HEALTHY PREGNANCY is een yin yoga workshop voor zwangere vrouwen, vrouwen die graag zwanger willen worden en/of vrouwen die willen verzachten en vervrouwelijken.
NO STRESS, JUST RELAX combineert ademhalingsoefeningen met meditatie, (bindweefsel)massagetechnieken en yin yogahoudingen.
HAPPY HORMONES is een yin yoga workshop met een heleboel ‘tips and tricks’, die wild om zich heen schoppende hormonen opnieuw in balans brengt. Een aanrader voor vrouwen met o.a. PMS- of menopauzeklachten.
YOGA WHEEL FLOW : een yin en yang yoga flow, gebruikt het ‘wheel’ als hulpmiddel. Het yogawiel is een met kurk bekleed kunstofwiel, dat steun biedt bij yin houdingen en toelaat om op een verrassende manier in yang poses te rollen. De workshop bij uitstek voor speelse yogini’s die hun core willen versterken!
Namasté! ????????

education workshop yoga
Nearby hotels and apartments
Tomorrow · 6–11°C Rain Showers
Noordstraat, Roeselare, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Tomorrow · 6–11°C Rain Showers
Noordstraat, Roeselare, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Event from metamorfo.be