Yogabasics / flow op woensdagochtend

Wednesday  23 January  2019  7:00 PM    Wednesday  23 January  2019 10:00 PM
Save Saved
Last update 24/01/2019
  2870

Recurring event

Yogabasics / flow op woensdagochtend
From 12 Sep 2018 to 26 Jun 2019
Go to the event

toegankelijke yoga voor iedereen! leer bewust bewegen & voel je beter in je vel.
elke woensdagochtend in Pure Yoga, Brugge
09.15 - 10.15 - Yogabasics - niveau 1
Verwacht een mix aan krachtoefeningen en oefeningen die werken aan je flexibiliteit. De poses worden telkens stap voor stap uitgelegd, zodat jij weet wat je met je lichaam aan het doen bent én waarom je dat doet. Kom naar deze les en ontwikkel meer lichaamsbewustzijn, voel je mobieler én vrijer in je lichaam zodat je je beter in je vel gaat voelen.
De Yoga basics les is een mix van verschillende yogastijlen: hatha, yin yoga, stretching. De poses zijn toegankelijk en haalbaar voor iedereen. De les bestaat uit een mix van traditionele poses, grondoefeningen, stretching en creatieve oefeningen.
10.30 - 11.30 - Yogaflow - niveau 2
Een les waarin het uitvoeren van snellere bewegingen op een regelmatige ademhaling de basis vormt. Na een opwarming komen in het eerste deel van de les de poses gedetailleerd aan bod en worden er variaties aangereikt, zodat iedereen correct in de houding staat. Het tempo in de les ligt niet te hoog, zodat je telkens de tijd hebt om correct in een houding te gaan staan en het effect van de houding te voelen. Beweeg bewust en laat je leiden door je ademhaling en de muziek.
inschrijven via www.pure-yoga.be
of info@studio-flex.be / www.studio-flex.be

yoga
Nearby hotels and apartments
Pure Yoga
Kruisvest, Brugge, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien
Pure Yoga
Kruisvest, Brugge, Vlaanderen, België / Belgique / Belgien