Yummy in Sint-Amands

Yummy in Sint-Amands
Image from brussels.eventful.com
Tue 28 January 2020
Tuesday 28 January 2020
8:00 PM - 11:59 PM
Ended

In Yummy reist een jong Vlaams koppel af naar een goedkope Oost-Europese plastische chirurgiekliniek. Een helse trip waar ze beter van thuis waren gebleven, zo getuigen de vele liters bloed die elke dag op de set vloeien.
De hoofdrollen worden gespeeld door Maaike Neuville (De Dag, Clan, Van Vlees en Bloed), Bart Hollanders (Callboys, Professor T.) en Clara Cleymans (De Ridder, Code 37). Voorts zijn ook Tom Audenaert, Annick Christiaens, Taeke Nicolai, de Nederlandse acteur Joshua Rubin en de Waalse acteurs Benjamin Ramon en Eric Godon in de film te zien. De regie is in handen van Lars Damoiseaux. Hij is een doorwinterde commercial, muziekvideo -en gamesregisseur, die gekend staat voor zijn gevoel voor droge humor en passie voor het horrorgenre. Yummy is zijn langspeelfilmdebuut.
“Het is voor mij een uitgelezen kans om eens heerlijk voluit te spelen en uitbundig angstig te mogen zijn. Een film als deze is ook totaal ongezien in Vlaanderen: ik moest hier gewoon aan meedoen.” aldus Maaike Neuville. Dat is ook wat Bart Hollanders meteen deed toezeggen op de rol: “Het script las als een trein en is bij momenten scary, spannend, grappig én het is een tof liefdesverhaal. Het heeft het allemaal.”
Regisseur Lars Damoiseaux beaamt: “’Yummy’ is een funny liefdesverhaal in een compleet van de pot gerukte horrorsetting. Dit moet pure fun en entertainment worden. Bestel alvast maar een grote popcorn en cola voor volgend jaar in de cinema.”, lacht Damoiseaux.
Er wordt gedurende 33 dagen voornamelijk gedraaid in Maaseik.
Bron:
UiTinVlaanderen.be
Categories:
Other & Miscellaneous

4994 Views - 29/01/2020 Last update
cinema
cc binder kollebloem, sint-amands, antwerpen


Are you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event

Nearby hotels and apartments

cc binder kollebloem, sint-amands, antwerpen

Browse other venues in Dendermonde
Discover now


Discover more events in Dendermonde
Discover now


cc binder kollebloem, sint-amands, antwerpenAre you an event organizer?
Create events for free. They will be immediately recommended to interested users.
Create event
  1. Dendermonde
  2. Yummy in Sint-Amands
 
 
 
 
Your changes have been saved.