ZwangerschapsYoga : reeks

Tuesday  19 March  2019  7:30 PM    Tuesday  19 March  2019 8:40 PM
Save Saved
Last update 20/03/2019
  1

Welkom in deze reeks : ZwangerschapsYoga!
Tijdens onze zwangerschap is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen en voor je baby'tje. Dit kan oa door veel te rusten, vooral te luisteren naar je eigen lichaam maar ook door te bewegen en even wat tijd te nemen voor jezelf. Vaak loopt er al een broertje of zusje rond en is het moeilijk om even een rustperiode in te lassen er is wel altijd iets te doen thuis!
Daarnaast moeten velen van jullie ook nog eens werken en is het soms moeilijk en stresserend om toch maar even dat momentje voor jezelf te nemen.
In de zwangerschapsyoga leren we om even om alles on hold te zetten, om even stil te staan bij de magie van de zwangerschap, om onszelf te leren relaxen en te gronden door het uitvoeren van de juiste bewegingen in combinatie met ademhaling. Plus leer je om de juiste manier bewegingen uit te voeren bij de dagdagelijkse dingen die we doen zodat we bekkeninstabiliteit kunnen vermijden of verzachten.
Tijdens de zwangerschap worden onze ligamenten ook veel soepeler, dan is het ook belangrijk om te weten welke beweging wel of juist niet goed zijn voor ons.
In deze lessen worden verschillende ademhalingstechnieken uitgelegd die zeer goed zijn voor jezelf en je baby, leer je jezelf ontspannen, relaxen en loslaten en maak je bovendien je lichaam sterker naar de bevalling toe.
Bovendien leer je andere dames kennen die ook zwanger zijn en is het leuk om ervaringen te kunnen delen met elkaar.
Welkom vanaf 14 weekjes tot het einde van je zwangerschap!
Dit is een reeks van 10 lessen, prijs : 120 euro,
nadert de bevalling in deze periode dan kun je je ook inschrijven voor 5 lessen : 65 euro
Wil je zeker zijn van je plaatsje dan kan dit na betaling via overschrijving op : BE12 0689 1007 0292 vermelding : naam en zwangerschapsyoga reeks 2. Deze reeks heeft plaats voor 8 dames.
*Moest het zijn dat je in deze periode toch bevallen zou zijn kun je het aantal keren opgebruiken in de mama baby yoga.*
Graag inschrijven op voorhand : julievermeersch@icloud.com

yoga
Nearby hotels and apartments
Stuiverstraat 354, 8400 Oostende, België
354 stuiverstraat, oostende, 8400, belgië
Stuiverstraat 354, 8400 Oostende, België
354 stuiverstraat, oostende, 8400, belgië